Web Analytics
More
    Reklāma

    Nothing Phone (2) būs pirmais Android viedtālrunis, kas atbalstīs iMessage saziņu

    Jaunākie raksti

    Jau ilgu laiku notiek cīņa starp Apple un Android, lai to saziņas servisi atbalstītu vienotu standartu. Kamēr Apple turas pie sava iMessage formāta un ekosistēmas, tikmēr Android vēlas, lai uzņēmums lieto RCS standartu. Taču reālajā praksē uzņēmums Nothing ir izvēlējies iespēju saņemt iMessage ziņas Android viedtālrunī, izmantojot Nothing Chats.

    Nothing ir izveidojis alternatīvu trešās puses servisam Sunbird, kas iepriekš ļāvis saņemt iMessage ziņas Android ierīcēs, un tā nosaukta par Nothing Chats. Oficiāli, iMessage ziņas ar pilno funkcionalitāti var tikt nosūtītas vienīgi starp iPhone īpašniekiem. Jaunais serviss pagaidām būs pieejams vienīgi Nothing Phone (2) viedtālruņa modelim, un tas radīts kopā tieši ar Sunbird.

    Reklāma


    Tiesa, nav pieejama plašāka tehniskā informācija, kā tiek panākts šis rezultāts, tomēr savā ziņā tā ir piekāpšanās Apple priekšā, kas ir galvenais konteksts šajā ziņā. Tikmēr Nothing Chats lietotājiem būs jāizmanto savs iCloud konts, lai ielogotos servisā. Kā arī teorētiski šim risinājumam var piekļūt ļaunprātīga programmatūra.

    Pagaidām Nothing Chats vēl ir jāattīsta, jo tā izlaišanas brīdī 17. novembrī nebūs iespējams saņemt reakcijas uz ziņām, kā arī tās labot, ko piedāvā jaunā iMesssage funkcionalitāte. Tomēr tās tiks ar laiku papildinātas. Varbūt tas ir veids, kā Nothing vēlas popularizēt savus viedtālruņus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zefīrs
    16.11.2023 11:32

    Cilvēkveidīgo indivīdu mūsdienu problēmas un vēlmes/vajadzības iekļauties noteiktās grupās ir fantastiskas.

    Biteme
    16.11.2023 11:45
    Reply to  Zefīrs

    Tai pat laikā bez šīs vēlmes/vajadzības mēs joprojām dzīvotu mazās kopienās un neizmantotu neko no tā, kas ir pieejams šīs vēlmes/vajadzības rezultātā. Lai gan karotu viens pret otru tieši tāpat, iespējams, pat biežāk un naskāk, jo agrāk karš bija viena no izdzīvošanas stratēģijām.

    Egils
    17.11.2023 10:29
    Reply to  Biteme

    Izklausās labi – vismaz tu morāli zini, par ko karo un mirsti

    Anonīms
    16.11.2023 11:51

    Tiesa, nav pieejama plašāka tehniskā informācija, kā tiek panākts šis rezultāts

    ir pieejama – tāpat kā visi pārējie šada veida servisi, viņi izmanto serveru fermas, kas nozīmē, ka lai sūtītu “pareizās” krāsas burbuli, nāksies dot piekļuvi savam apple accountam nezināmam macmini fermā

    Krotow
    16.11.2023 11:56

    Man tikai liekas vai arī varavīksnes lobijs ir ticis klāt arī kursora komentāru cenzēšanai?

    Biteme
    16.11.2023 12:07
    Reply to  Krotow

    Nu tak! Vispirms elektriskais auto un tad seko arī varavīksne! Tu skaties pašā lietas būtībā. Un labākais jau vēl tikai sekos – kursora komentatoriem būs jākonvertējas un tos, kas nepiekritīs, ķers roboti ar MI palīdzību))

    Kursors.lv
    16.11.2023 12:56
    Reply to  Krotow

    Es pat aci nepamirkšķinot dzēšu laukā tos komentāros, kuros ir klajas rupjības vai sviests. Kursors nav miskaste.

    Krotow
    16.11.2023 13:01

    Tur nebija rupjības un tu to zini.

    Kursors.lv
    16.11.2023 14:11
    Reply to  Krotow

    Kur tieši? Par kuru no visiem diezgan daudzajiem dzēstajiem komentāriem tu tagad runā?

    Krotow
    16.11.2023 14:58

    Komentārs ar vārdu LGBTxyz iekšā.

    Kursors.lv
    16.11.2023 15:21
    Reply to  Krotow

    Neredzu šo komentāru vairs pie izdzēstajiem komentāriem, bet atceros, ka tur kaut kas bija par rupju vai citādi neiederīgu Kursorā. Mēģini vēlreiz.

    Skābene
    16.11.2023 14:53

    Nejūtu vajadzību pēc i-draņķa! Visi tāpat ir sasniedzami un to informācijas kanālu jau tā ir par daudz, nenāktu par ļaunu vismaz uz pusi samazināt tos kanālus, pa kuriem norit saziņa!

    Reklāma