Web Analytics
More
    Reklāma

    “ChatGPT” abonentiem būs iespēja veidot pielāgotus MI čatbotus

    Jaunākie raksti

    Vakar, 6. novembrī, norisinājās “OpenAI” pirmā izstrādātāju konference, kuras laikā uzņēmums prezentēja vairākus nozīmīgus atjauninājumus saistībā ar savu mākslīgā intelekta (MI) čatbotu “ChatGPT”. Viena no funkcijām, ko “OpenAI” sāks drīzumā piedāvāt “ChatGPT” abonentiem – veidot pielāgotu MI robotu.

    Lietotājiem būs iespēja veidot savām vajadzībām atbilstošu MI čatbotu, izmantojot daudzas tās pašas funkcijas, piemēram, tīmekļa pārlūkošana un datu analīze, kas jau ir pieejamas “ChatGPT” versijā, kas balstās uz “GPT-4” modeli. Šāda funkcionalitāte “OpenAI” arī pavērtu iespējas ienākt jaunos tirgos, kur lietotāji varēs kopīgot vai apskatīt citu izveidotos čatbotus.

    Reklāma

    Kādā videoklipā arī redzams, ka lietotājam, veidojot savu robotu, ir iespēja izvēlēties valodu, rakstīšanas stilu. Tāpat iespējams čatbotam piešķirt nosaukumu, pievienot tā aprakstu un piezīmes par funkcijām, kuras tas var un kuras nevar izpildīt. Papildus tam lietotāji var augšupielādēt failus, lai izveidotu indivuduālu čatbota zināšanu bāzi. Kad čatbots sameistarots, lietotājs to varēs arī priekšskatīt un rediģēt pēc vajadzības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma