Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google Bard” MI čatbots tagad spēj atbildēt reāllaikā

    Jaunākie raksti

    Ģeneratīvā mākslīgā intelekta (MI) čatboti, piemēram, “ChatGPT“, “Bing Chat” un “Google Bard” ik pa laikam saņem jaunas funkcijas, kas ļauj sniegt arvien precīzāku informāciju īsākā laikā. Saistībā ar to “Google” ir labas ziņas – tās viedais palīgs “Bard” saņēmis iespēju atbildēt reāllaikā.

    Līdz šim “Bard” vienmēr ir veltījis laiku tam, lai pilnībā sagatavotu atbildi un tikai tad parādījis to lietotājam. Tā ir bijusi atšķirība no “ChatGPT” un “Bing Chat”, kas jau kādu brīdi sniedz atbildes reāllaikā. Ņemot vērā to, cik lietotāji mēdz būt nepacietīgi un steidzīgi, tagad arī “Bard” pēc noklusējuma sniegs atbildi reālajā laikā. Taču, ja lietotājam patika līdzšinējais saziņas veids, iestatījumos to varēs mainīt.

    Reklāma

    Tāpat, ja lietotāju līdz galam neapmierina “Bard” sniegtā atbilde, iespējams apskatīt alternatīvās atbildes. Šo iespēju var atrast lapas augšējā labajā stūrī, izvēloties opciju “View other drafts” jeb “Skatīt citus melnrakstus”. Lietotājs pēc vajadzības var arī izvēlēties iespēju “pielāgot atbildi”, piemēram, padarīt to vienkāršāku vai īsāku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gints
    31.10.2023 14:05

    Telefonā normālu autokorektoru uztaisīt nesanāk!

    Reklāma