Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” rīkos savu pirmo mūzikas festivālu

    Jaunākie raksti

    Pirms dažiem mēnešiem video kopīgošanas lietotne “TikTok” nāca klajā ar savu mūzikas straumēšanas pakalpojumu “TikTok Music“, tādējādi piesakot konkurenci tādiem grandiem kā “Spotify”, “Apple” un “Amazon”. Tagad uzņēmums sper nākamo lielo soli šajā lauciņā un izziņojis savu pirmo tiešsaistes mūzikas festivālu “In The Mix“, kas solās būt ļoti grandiozs.

    Pasākums norisināsies 10. decembrī Arizonā. Festivāla galvenie dalībnieki būs tādi mākslinieki kā Cardi B, Niall Horan, Anitta un Charlie Puth, kuri ir ļoti populāras “TikTok” personības. Tāpat plānots, ka “In The Mix” uzstāsies pārsteiguma viesi un topošie mūziķi, no kuriem daži iesaistījušies “TikTok Elevate” programmā topošajiem mūziķiem.

    Reklāma

    Koncerta organizēšanā būtiska nozīme ir arī partneriem. Viens no tiem ir biļešu tirdzniecības tehnoloģiju uzņēmums Tickets.com, kas palīdzēs “TikTok” ar biļešu pārdošanu. Biļetes uz “In The Mix” koncertu pieejamas TikTokInTheMix.com iepriekšpārdošanā no 27. oktobra. Pasākums tiks straumēts visā pasaulē vietnē “TikTok Live”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma