Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” varētu piedāvāt jaunu, dārgu un ekskluzīvām iespējām bagātu abonementa plānu

    Jaunākie raksti

    Ļoti iespējams, mūzikas straumēšanas serviss “Spotify” lietotājiem piedāvās jaunu, ekskluzīvām funkcijām piepildītu abonementa plānu “Superpremium”. Šādus plānus atklājis lietotņu eksperts un tehnoloģiju entuziasts Kriss Messina (Chris Messina), kurš “Spotify” kodā pamanījis atsauces uz šiem nodomiem.

    Saskaņā ar koda rindiņām pakalpojumam “Superpremium” ir spilgts logotips un garāka funkciju liste, kas ietver augstas kvalitātes skanējuma funkcionalitāti, mākslīgā intelekta (MI) atskaņošanas sarakstu ģenerēšanas rīkus, uzlabotus dziesmu miksēšanas rīkus, papildu stundas audiogrāmatu klausīšanai, personalizētu satura piedāvājumu u.c. iespējas.

    Reklāma

    Messina jau šīs nedēļas sākumā paziņoja par “Spotify” plāniem piedāvāt MI ģenerētus mūzikas atskaņošanas sarakstus. Lietotāji, izmantojot teksta uzvednes, šādā veidā varētu izveidot unikālus un neparastus atskaņošanas sarakstus – par to liecina lietotnes kods.

    “Spotify” plānus piedāvāt “Superpremium” pamanījis arī “Reddit” lietotājs ar segvārdu Hypixely, kurš, pamatojoties uz lietotnes kodu, atklāja, ka abonementa cena būšot 19,99 USD mēnesī un atsaucās uz tām pašām augstāk minētajām funkcijām. Papildus tām Hypixely arī bija ievērojis, ka “Spotify” varētu ļaut filtrēt atskaņošanas sarakstus, piemēram, pēc noskaņojuma, žanra utml. Tāpat “Superpremium” lietotājiem būtu iespēja  20 – 30 stundas mēnesī klausīties audiogrāmatas bez maksas. Te jāpiezīmē, ka “Spotify Premium” lietotājiem tās ir 15 stundas mēnesī. Bez visa tā lietotāji saņemtu arī funkciju, kas atklāj viņu klausīšanās paradumus un izveido unikālu skaņu sajaukumu.

    Pagaidām “Spotify” nav sniedzis komentārus par plāniem piedāvāt “Superpremium” abonementu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma