Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp beidzot būs pieejams iPad planšetdatoros

    Jaunākie raksti

    Jā, joprojām 2023. gada otrajā pusē joprojām nav pieejama oficiālā saziņas rīka WhatsApp Apple iPad planšetdatora lietotne. Protams, tā ir pieejama Android planšetdatoriem, bet iPadOS nav oficiāla versija. Tomēr izskatās, ka ūdeņi ir sašūpojušies.

    Meta ir izlaidusi WhatsApp testa versiju, kas speciāli pielāgota iPad planšetdatoriem. Pagaidām to varēs instalēt, izmantojot lietotni TestFlight, un pēc tam caur jau esošo iPhone WhatsApp lietotni varēs sasinhronizēt abas versijas. Līdz šim nav bijusi pieejama oficāla WhatsApp versija iPad planšetdatoriem, bet dažādi trešo pušu risinājumi, kas ne vienmēr ir darbojušies stabili.

    Reklāma


    Tiesa, tā kā WhatsApp iPad versija joprojām ir Beta režīmā, tajā nav pieejama visa funkcionalitāte, kas telefonos. Piemēram, nav iespējams sekot līdz kontaktu statusiem, taču visu laiku notiek labojumi. Arī jums ir iespēja kļūt par testētājiem un dalīties ar saviem ieteikumiem, vienkārši nepieciešams lejupielādēt TestFlight lietotni. Varbūt tas sakustinās ūdeņus arī tajā, lai tiktu radīta Instagram lietotne iPad planšetdatoriem.

    Papildu tam WhatsApp ir doti seši mēneši, lai Eiropas Savienībā WhatsApp padarītu saderīgu ar citiem saziņas rīkiem. Tā ir daļa no nesen oficiāli apstiprinātā Digitālo tirgu akta, kas vēlas samazināt lielo tehnoloģiju uzņēmumu monopola situāciju tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma