Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” testē funkciju, kas ļauj kopīgot ierakstus tikai ar “tuviem draugiem”

    Jaunākie raksti

    Instagram” lietotāji jau kādu laiku sūdzas par sociālā tīkla bezpersonisko raksturu, lielā mērā pateicoties lietotnes satura algoritmiem. Tiesa, “Instagram” kontā ir vairāki veiksmīgi un mazāk izdevušies mēģinājumi piedāvāt funkcijas, kas mudinātu lietotājus aktīvāk  mijiedarboties ar saviem draugiem. Šajā nolūkā “Instagram” tagad testē iespēju, kas ļautu kopīgot ierakstus tikai ar “tuviem draugiem”.

    Pagaidām jaunā funkcija ir aktīva dažās valstīs, kur to var testēt atsevišķi lietotāji. “Instagram” norāda, ka uzņēmums vienmēr pēta jaunus veidus, kā lietotājiem izpaust sevi un mijiedarboties. Acīmredzot “Instagram” uzskata, ka “tuvu draugu” koncepts būs veiksmīgais, jo satura kopīgošana ar “tuviem draugiem” šajā lietotnē nav nekas jauns.

    Reklāma

    2018. gadā “Instagram” palaida funkciju, kas ļauj kopīgot storijus ar privātu lietotāju sarakstu “Tuvi draugi”. Gadu vēlāk uzņēmums īstenoja ideju par grupas saziņu “tuvu draugu” lokā. Savukārt pērnā gada decembrī “Instagram” palaida funkciju “Notes”, kas ļauj kopīgot ar draugiem statusa atjauninājumus, kas ir teksta piezīmes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma