Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, Apple Watch vairs nesaņems aproces, kas veidotas no ādas

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš ziņojām, ka Apple gatavojas atteikties no ādas vāciņiem, kas paredzēti jaunajiem iPhone 15 viedtālruņiem. Tas saistīts gan ar attieksmi pret dzīvniekiem, gan arī atkritumu samazināšanas nolūkos.

    Tas ir tikai loģiski, ja nākamie iPhone modeļi nesaņems šādus vāciņus, tad tam būtu jāattiecas uz citiem aksesuāriem. No tiem noteikti viens no populārākajiem varētu būt Apple Watch ādas aproce, jo tā izskatās gaumīgi un ir ļoti izturīga. Taču uzņēmums gatavojas no tiem atteikties. Interesanti, kā turpināsies Apple sadarbība ar modes zīmolu Hermès, kas ražo īpašas ādas aproces Apple Watch viedpulksteņiem.

    Analītiķu informācija liecina, ka Apple saviem darbiniekiem piedāvā noliktavas izpārdošanu un atlaides šiem produktiem līdz pat 90 procentiem. Tas sniedz iespēju iegādāties īpašo Hermès Apple Watch aproci, kas maksāja 850 dolāru par nieka 85 dolāriem. Tāpat sagaidāms, ka drīzumā varētu parādīties arī jauni MagSafe lādētāji, jo arī tie saņēmuši lielas iekšējās atlaides.

    Interesanti, vai tiks radīta kāda ādas aproces alternatīva, jo iPhone 15 varētu saņemt īpaša materiāla vāciņu, kas angliski nosaukts par FineWoven jeb latviski to varētu dēvēt par smalki austu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma