Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Microsoft OneDrive vairs nepiedāvā bezlimita datu uzglabāšanas iespēju

    Jaunākie raksti

    Microsoft diezgan klusām ir izbeidzis vienu no saviem biznesa abonēšanas plāniem, kas uzņēmumiem ļāva iegūt neierobežotu OneDrive ietilpību datu glabāšanai mākoņos.

    Jaunajiem biznesa klientiem, kuri vēlas sākt izmantot OneDrive pakalpojumu, vairs nav pieejams Microsoft OneDrive abonēšanas plāns Business (Plan 2), bet ir pieejams vienīgi Business (Plan 1). Tas nozīmē, ka ir pieejama tikai 1TB ietilpība failu glabāšanai Microsoft mākoņdatošanas servisā.

    Reklāma

    Esošajiem Business (Plan 2) īpašniekiem nekas nemainīsies, un viņus šis ierobežojums neskar. Šis gan nav nekāds pārsteigums, jo principā visi lielākie mākoņdatošanas servisi ir pārtraukuši piedāvāt bezlimita ietilpības plānus. To skaitā ir gan Google, gan Dropbox. Tagad šim sarakstam pievienojies arī Microsoft, un izmaiņas stājušās spēkā jau jūlijā.

    Abonēšanas plāna Business (Plan 1) izmaksas būs 5 dolāri par vienu lietotāju. Ietilpību gan būs iespējams palielināt līdz 5TB, ja uzņēmums atbildīs noteiktajiem nosacījumiem. Nav zināms konkrēts iemesls, kāpēc veiktas izmaiņas, bet tie noteikti varētu būt tehniskie ierobežojumi, kā arī abonēšanas plānu vienkāršošana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    30.09.2023 16:01

    Loģisks gajiens no mākoņservisu puses, kopš viena foto izmēri uzkāpusi līdz 4-7 MB un privātie klienti sākuši mākoņos grūst foto kolekcijas ar 20+ viena skata kopijām. Diski un elektrība vien ko maksā. Es šādos apstākļos vispār atļautu turet tikai vienu viena foto kopiju. Lai slinkās cacas vienreiz iztīra savus telefonus.

    Reklāma