Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft OneDrive beidzot ir pielāgots darbībai Apple M1 procesoriem

    Jaunākie raksti

    Februāra pēdējā dienā Microsoft izlaidis oficiālu atjauninājumu mākoņdatu pakalpojumam OneDrive, kas nodrošinās optimālu programmas darbību jaunajiem Apple ARM datoru procesoriem.

    Līdz šim tiem lietotājiem, kuri jau strādāja ar M1 procesoru darbinātajiem datoriem, nācās izmantot Intel pielāgoto OneDrive versiju, jo visu šo laiku notika izstrāde pie jaunās versijas. Bija pieejama Beta versija, tomēr to bija grūti iegūt savā īpašumā. Tagad pāreja uz pielāgoto M1 versiju būs viegli veicama, jo izmaiņas varēs palaist no esošās OneDrive programmas pašā datorā. To būs nepieciešams atjaunināt uz versiju 22.022. Tas nozīmē, ka mākoņdatošanas serviss strādās ātrāk un ļoti svarīgi, ka arī efektīvāk, izmantojot ARM procesoru priekšrocības.

    Reklāma


    Avots: CultofMac

    Aktīvajiem lietotājiem jaunāko OneDrive versiju vajadzētu uzlikt pēc iespējas ātrāk, jo pēc macOS 12.3 atjauninājuma, vecās Intel versijas darbība var tikt traucēta. Tas pats attiecas uz servisu Dropbox, kas gan vēl nav saņēmis oficiālo M1 versiju, taču arī tam drīzumā būtu jānotiek. OneDrive strādā pie uzlabojumiem tieši Mac datoriem, kas nodrošinās automātisku iespēju glabāt dažādu failu kopijas, kas jau atrodas datorā. Līdzīgi, kā to nodrošina iCloud. Joprojām var būt situācija, ka daļa iepriekš lietoto programmu Intel darbinātajās ierīcēs vēl nebūs pielāgotas ARM arhitektūrai, tomēr šis skaits ar katru dienu palielinās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    06.03.2022 21:41

    Joprojām nav tīrs AMR atbalsts. Joprojām 2 procesi. Viens Intel, otrs Apple Silicon process. Kur loģika? no loģikas nemiņas.

    Usinss
    07.03.2022 12:49
    Reply to  Usinss

    Un jā, man versija 22.040.022…..

    KKTK
    07.03.2022 08:58

    Nepagāja ne divi gadi, ka mazis mīkstais vienu procesu pārtaisīja uz ARM :D

    Reklāma