Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe Photoshop beidzot pieejams Mac ar M1 procesoru

    Jaunākie raksti

    Apple jauno Mac datoru sadarbība ar programmām ir daļēji ierobežota, bet te talkā nāk Rosetta 2 emulators, kas prot kopā ar M1 procesoru darbināt lietotnes, kas nav speciāli radītas jaunajiem M1 procesoriem. Protams, emulatoram būs savas problēmas, tāpēc no lielajiem tirgus spēlētājiem tiek gaidīta laicīga iekļaušanās jaunajos Apple spēles noteiktumos.

    Adobe Photoshop ir viens no gaidītākajiem vārdiem, kas nu beidzot pievienojis atbalstu Apple M1 datoriem bez Rosetta 2 emulatora (jā, iepriekš bija beta). Tiek solīts, ka Adobe Photoshop tagad kopā ar M1 procesoru darbosies aptuveni pusotru reizi ātrāk. Arī pati programma ielādējoties gandrīz uzreiz, nevis ilgi nākas blenzt uz ielādes logu.

    Pagaidām gan Adobe nav izdevies Photoshop pievienot jaunākās iespējas, piemēram, “Invite to edit cloud documents” un “Preset syncing”, bet Adobe tās sola pievienot tuvāko mēnešu laikā.

    Nevajag piemirst, ka pie lietotājiem tikko nonācis jauns Photoshop Camera Raw spraudnis “Super resolution“, kas ar mašīnmācīšanos un videokartes jaudām spēj apskeilot attēla izšķirtspēju, nezaudējot attēla kvalitāti. “Super resolution” drīz nonāks arī Lightroom and Lightroom Classic.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma