Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ray-Ban” un “Meta” gatavo ar mākslīgo intelektu apveltītas viedās brilles

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā maz jauna dzirdēts par tādu produktu kategoriju kā viedās brilles. Šajā segmentā viena no populārākajām ierīcēm ir “Meta” un “Ray-Ban” kopā veidotās viedās brilles “Ray-Ban Stories“. Tās ar pāris pieskārieniem ļauj saņemt “Meta” lietotņu piedāvātās iespējas, piemēram, lasīt, nosūtīt ziņas “Messenger”, veikt balss zvanus utml. Taču šķiet, ka abiem uzņēmumiem šajā jomā drīz būs svaigs produkts – uzlabotas viedās brilles, kurās integrēta mākslīgā intelekta (MI) tehnoloģija.

    Ziņa par to, ka, iespējams, “Meta” un “Ray-Ban” gatavo jaunas viedās brilles, nopludināta lietotnē “Threads“. Tajā teikts, ka ierīcei dots koda nosaukums “Supernova”, taču tās, visticamāk, vienkārši sauks par “Ray-Ban Stories 2”. Izskatās, ka viedajās brillēs iestrādāta “Meta AI” tehnoloģija, kas ļaus digitālajam asistentam uzdot vienkāršus jautājumus un brīvroku komandas, piemēram, uzrakstīt dzejoli par konkrētu tēmu. Tāpat jaunās brilles varētu piedāvāt tiešsaistes straumēšanas iespēju “Facebook”.

    Reklāma

    Ziņai klāt pievienots arī attēls, kas parāda, kā jaunās brilles varētu izskatīties. Pēc attēla var spriest, ka gan brilles, gan to uzlādes futlāris varētu tikt pie mazliet plānāka, iespējams, vieglāka dizaina, bet joprojām saglabāt eleganto izpildījumu, kāds ir esošajām “Ray-Ban Stories”.

    Pagaidām ir grūti pateikt, kas no tā visa tiešām parādīsies jaunajās “Meta” un “Ray-Ban” viedajās brillēs, taču diezgan ticams, ka drīzumā abi uzņēmumi nāks klajā ar plašāku informāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma