Web Analytics
More
    Reklāma

    Lielākais iPhone 15 Pro Max modelis varētu aizkavēties 3-4 nedēļas

    Jaunākie raksti

    Saistībā ar komponenšu piegādes ķēdes problēmām, analītiķa uzskata, ka kavēsies lielā iPhone 15 Pro Max nonākšana pie pircējiem.

    Apple iPhone 15 Pro Max būs pirmais uzņēmuma telefons, kas saņems periskopa fotokameras lēcu, kas nodrošinās lielāku optisko palielinājumu nekā līdz šim. Tieši saistībā ar šīs komponentes nepieejamību, kavēsies šo modeļu nonākšana pie pircējiem. Tikmēr iPhone 15 Pro modelis nesaņems šāda tipa lēcu, bet klasiskie iPhone 15 un iPhone 15 Plus būs aprīkoti ar ierasto plato un ultraplato kameru.

    Reklāma


    Tiek prognozēts, ka iPhone 15 tiks izziņoti 12. septembrī un pircēji tos sāks saņemt no 22. septembra. Tikmēr iPhone 15 Pro Max pieejamība varētu būt laika posmā no 6. līdz 13. oktobrim, kas ir ar pāris nedēļu nobīdi. Tas nav nekas jauns Apple pasaulē, jo arī iepriekš uzreiz pēc izziņošanas tie nav bijuši pieejami. Īpašas problēmas ar piegādēm bija aktīvajos pandēmijas gados.

    Ir eksperti, kuri pauduši viedokli, ka vasaras periodā ir bijušas problēmas ar iPhone 15 ekrānu piegādi, kas varētu veicināt, ka visi telefoni nebūs pieejami ātrāk par oktobri. Taču šīs baumas nav pārāk izplatītas, bet ierobežojošais kameras faktors gan varētu būt aktuāls. Jebkurā gadījumā arī Latvijā pagājušajā gadā bija jāgaida ilgāks laiks, lai tiktu pie iPhone 14 modeļiem, jo pēc tiem bija liels pieprasījums.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma