Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas loģistikas tehnoloģiju startaps “Swotzy” piesaistījis pusmiljonu eiro lielas investīcijas

    Jaunākie raksti

    Ar pāris dienu atstarpi vēl kādas labas ziņas atnākušas no Latvijas jaunuzņēmumu ekosistēmas. Portāls “Labs of Latvia” raksta, ka Latvijas loģistikas tehnoloģiju startapam “Swotzy” izdevies piesaistīt pusmiljonu eiro lielas investīcijas. Uzņēmumam, kas vēl ir tikai sava ceļa sākumā, šis finansējums ir liels sasniegums un reizē atbildība un palīdzēs attīstīties, nostiprināties Baltijas tirgū, kā arī sākt darbu pie datu analīzes rīkiem.

    “Swotzy” ir jaunpienācējs Latvijas startapu ekosistēmā. Uzņēmums dibināts pērnā gada vasaras beigās, taču jūnijā oficiāli sāka savu darbību. Līdz ar to piesaistītais finansējums ir liels solis ceļā uz izaugsmi. Kā raksta “Labs of Latvia” – “Swotzy” dod iespēju e-komercijas uzņēmumiem vienuviet iegādāties piegādes etiķetes no dažādiem piegādātājiem, šādā veidā ļaujot krietni ietaupīt laiku, izmaksas un atvieglot piegāžu pārvaldību. Uzņēmumam netrūkst ambīciju, un tas vēlas mainīt līdzšinējos kurjerpiegādes tirgus standartus, dodot iespēju klientiem saņemt savām vajadzībām atbilstošākos un izdevīgākos kurjerpiegādes pakalpojumus.

    Reklāma

    Kopš darbības uzsākšanas jūnijā “Swotzy” par saviem klientiem sauc jau 25 uzņēmumus, kuri snieguši arī vērtīgus ieteikumus platformas un klientu pieredzes uzlabošanā. Savukārt “Swotzy” komanda šo dažu mēnešu laikā augusi no sešiem līdz desmit darbiniekiem. To vidū ir arī “Printful“, “Nordigen” un “Longenesis” bijušie darbinieki, kuri nolēma likt savas zināšanas lietā un radīt jaunu pakalpojumu ar pievienoto vērtību.

    Nupat piesaistīto finansējumu 500 tūkstošu eiro apjomā “Swotzy” saņēma no vairākiem investoriem, tostarp Lietuvas riska kapitāla fonda “Firstpick VC”. Šeit būtiski pieminēt, ka šis nav pirmais “Swotzy” piesaistītais finansējums. Uzņēmums martā saņēma 90 000 eiro arī no “Firstpick VC”, kas līdz ar to ir liels atbalsts startapa izaugsmē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma