Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify sadarbosies ar Patreon, lai atbalstītu podkāstu radītājus

    Jaunākie raksti

    Spotify paziņojis par sadarbību ar platformu Patreon, kas ļaus tās abonentiem piekļūt īpašam saturam mūzikas straumēšanas servisā.

    Tas varētu izrādīties īpaši noderīgi speciālam podkāstu saturam, kas nav pieejams visiem, bet tikai Patreon abonentiem. Tas nav nekāds jaunums, ka satura veidotāji izmanto Patreon, lai nopelnītu no saviem sekotājiem, radot tikai viņiem pieejamu saturu. Šis saturs gan parasti nav tik pikants, kā tas ir OnlyFans.

    Reklāma

    Ierastā prakse līdz šim bijusi tāda, ka īpašie podkāsti ir tikuši publicēti pašā Patreon lietotnē, bet vēl praksē tiek izmantota RSS tehnoloģija. Taču Spotify līdz šim nav atbalstījis RSS standartu, lai nodrošinātu privātā satura apmaiņu ar šādiem ārējiem servisiem kā Patreon, tāpēc radīts pašu veidots risinājums Spotify Open Access. Līdz ar to tikai tagad ir iespējams nodrošināt integrāciju ar Patreon.

    Jaunais risinājums būs pieejams arī citiem servisiem, kā Memberful, Supercast, Supporting Cast un citiem, bet Patreon ir skaļākais zīmols. Tiem, kuriem nebūs īpašais abonements, Spotify pusē saturu redzēs kā aizslēgtu ar slēdzeni. Līdz ar to tā būs vizuāla indikācija, ka tam var piekļūt, sākot maksāt Patreon abonēšanas maksu.

    Vai jūs izmantojiet Patreon, lai atbalstītu kādu satura radītāju?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma