Web Analytics
More
    Reklāma

    Patreon grasās izveidot savu video straumēšanas platformu

    Jaunākie raksti

    Video abonēšanas serviss Patreon gatavojas spert nākamo soli, lai kļūtu par pilnībā neatkarību video straumēšanas servisa platformu, nākotnē piedāvājot savu video glabāšanas servisu un atskaņotāju.

    Patreon ir abonēšanas serviss, kurā par noteiktu mēneša maksu ir iespējams piekļūt dažāda veida video saturam, tieši atbalstot pašu satura veidotāju. Kā vietējos piemērus var minēt Beta Beidz un Robyworks, ko noteikti zinās automīļi. Platformu neesmu pārāk lietojis, un izrādās, ka Patreon tāpat tiek publiskoti video, kuri ir augšupielādēti citos servisos, piemēram, YouTube. Arī pašā servisā to var izdarīt, tomēr apjoms ir vien 200 MB, kas mūsdienu video kvalitātei nav nekas daudz.

    Reklāma

    Līdz ar to Patreon CEO Džeks Konte (Jack Conte) ir paziņojis, ka platforma gatavojas piedāvāt savu video servisu un horizontāla formāta atskaņotāju. Tas būs paredzēts ikvienam Patreon izmantotājam, neatkarīgi no tā auditorijas lieluma. Kā arī tas savā ziņā ir konkurences pieteikums YouTube un Vimeo, un vēlme nodrošināt neatkarību. Pagaidām gan nav precīza informācija, kad tiešām lietotāji saņems iespēju pastāvīgi glabāt visus video pašā Patreon, tomēr tas noteikti būs liels solis servisa attīstībā. Saistībā ar to parādījušies nākamie jautājumi, vai ar tiešraižu video tagad būs iespējams pelnīt papildu naudu.

    Pats CEO paziņojis, ka jau no 15. novembra viņš vadīs savu podkāstu The Creator Economy, kurā runās ar dažādu rīku un programmatūras pārstāvjiem, kas ļauj radīt saturu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma