Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp tagad videozvana laikā varēsim parādīt savu ekrānu

    Jaunākie raksti

    Šī ir visai aktīva nedēļa saziņas lietotnei WhatsApp, kurā beidzot būs iespējams dalīties ar savu ekrānu video zvana laikā.

    Var teikt, ka WhatsApp arvien vairāk kļūst arī par video saziņas lietotni, kādu mēs iedomājamies, salīdzinot ar citiem servisiem. Meta vadītājs Zakerbergs paziņojis, ka tagad caur lietotni būs iespējams kopīgot savas ierīces ekrānu. Jaunā dalīšanās darbosies gan Android, gan iOS, kā arī Windows platformās.

    ReklāmaAdvertisement

    Jaunā iespēja tika oficiāli izziņota 8. augustā, un tā tiks pakāpeniski palaista visiem WhatsApp lietotājiem. Lai vēl vairāk uzlabotu video zvanu pieredzi, lietotne tagad spēs attēlot video horizontālā novietojumā jeb ainavorientācijā. Par šo režīmu informācija bija parādījusies jau jūlijā, bet tagad tas redzams arī Meta reklāmas materiālos.

    Avots: WhatsApp

    Vēl šajā nedēļā WhatsApp Beta versijas lietotājiem Android platformām ir iespēja testēt grupu balss saziņas iespēju, kas ļauj reizē sazināties 32 cilvēkiem.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    capsx
    10.08.2023 22:10

    un kad viņi beidzot ieviesīs automātisko tulkošanu …

    Kursors.lv
    11.08.2023 07:29
    Reply to  capsx

    Ko tu tur gribi tulkot un kāpēc?

    digitalk
    11.08.2023 11:22

    kad zvana investīciju konsultants ar lietuvas vai ukrainas numuru un sāk krieviski/angliski stāstīt/rakstīt par negaidīto, bet ļoti izdevīgo kriptovalūtas darījumu, kuru nedrīkst palaist garām – vai tad tevi nekad nenomoka ziņkāre par ko ārzemnieks vārās? ;)

    Skābene
    11.08.2023 12:51
    Reply to  digitalk

    Es parasti saku, ka nauda nav problēma, mēs varam tikties neitrālā teritorijā Maldivu salās, bet tā kā esmu sankcionēto miljonāru sarakstos, naudu vedu čemodānā un nevaru pats pirkt sev biļetes un viesnīcas. Lai atsūta man pakaļ privāto lidmašīnu, kā arī, lai apmaksā man palikšanmu all inclusiv viesnīcā, tad arī tur uz vietas sariktēsim visu sģelku, tu man koferi ar bitkoiniem, es tev koferi ar naudu. :D

    Sergejs
    11.08.2023 14:52
    Reply to  Skābene

    Hmm, laba versija, drīkst izmantot bez patenta? -)

    Kursors.lv
    11.08.2023 14:04
    Reply to  digitalk

    Nope

    Reklāma