Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamais dīvainais “Tesla” blakusprodukts – kaķu nagu asināšanas kaste

    Jaunākie raksti

    Īlona Maska vadītā “Tesla” jau iepriekš ir izcēlusies ar to, ka piedāvā ne tikai automašīnas un to aksesuārus, bet bieži vien pilnīgi ar auto nozari nesaistītas preces. Pēdējā no tām ir “Tesla” elektriskā pikapa “Cybertruck” stilā veidota kaķu kaste. Iespējams, tā produkcijā pievienota par godu starptautiskajai kaķu dienai, kas tiek atzīmēta 8. augustā.

    Zināms, ka šī kaķu kaste pagaidām pieejama vienīgi “Tesla” Ķīnas vietnē. Tā ir veidota “Cybertruck” stilā, saglabājot šim auto raksturīgos asos leņķus un slīpumu. Kaķu kaste veidota no mitrumizturīga piecu slāņu gofrētā kartona, kas ļauj to droši izmantot kā kaķu nagu asināmo. Kaķu kaste paredzēta līdz 15 kg smagam dzīvniekam, un tā maksā ap 13 USD, padarot to par vienu no maciņam draudzīgākajiem priekšmetiem, ko var iegādāties “Tesla” mājaslapā.

    Reklāma

    Šī kaķu kaste noteikti nav ne pirmā un droši vien ne pēdējā savdabīgā lieta, ko “Tesla” piedāvā iegādāties savā bodē. No tādiem spilgtākajiem priekšmetiem noteikti jāpiemin “Cybertruck” formas suņu svilpe “Cyberwhistle“, kas ļoti īsā laikā tika izpārdota par 1000 kriptovalūtas “Dogecoin” naudiņām. Tāpat lielu uzmanību pirms dažiem gadiem izpelnījās sarkani satīnveida šorti ar uzrakstu “S3XY”. Grādīgo dzērienu cienītājiem vai drīzāk kolekcionāriem “Tesla” piedāvāja iegādāties zibens šautras formas pudelē iepildītu tekilu “Teslaquilla“, kas arī zibens ātrumā tika izķerta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    09.08.2023 12:19

    Pēc pieredzes- ja gribi, lai kaķis kaut kur neiet, nopērc nagu asināmi vietu, un kaķis tur tuvumā nerādīsies.

    freelife
    10.08.2023 00:08

    Šitas rullē samērā. Kolēģes kaķim patīk :D
    https://www.skrapele.lv/

    Basics
    10.08.2023 10:29

    Runā, ka Tesla izlaidīšot gaļas āmurīti.

    Jeblonskis
    10.08.2023 10:46
    Reply to  Basics

    Drīzāk varētu kaukādu konservu attaisāmo, lai varr atgriezt avarējušo Teslu, kura izdomāja raut no vidējās joslas uz nobrauktuvi, bet nepaspēja un trāpija barjerā.

    Skaks
    11.08.2023 02:13

    Meitene: Kā es tevi atpazīšu?
    Es: Es būšu ārā ar teslas cybertruck.

    Reklāma