Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla piedāvājumā tagad arī īsi sporta šorti

    Jaunākie raksti

    Īlons Masks atkal ir izpildījies, jo svinot elektroauto ražotāja Tesla labos 2020. gada pārdošanas rādītājus un akciju cenas celšanos, kompānija uzsākusi pārdot sarkanus un īsus satīna šortus, kuriem aizmugurējā pusē rakstīts “S3XY”.

    Tas viss sākās ar Maska ierakstu Twitter platformā, jautājot, kurš no cilvēkiem nēsā ļoti īsos šortus (angliski short shorts), kas bijusi atsauce tiem akciju tirgotājiem, kuri tās steidzas pārdot, domājot, ka to cena strauja kritīsies. Taču šobrīd Tesla akcijas sasniegušas ~1208 USD (dati 06.07.20), tāpat kontekstā 29. jūnijā sekoja ieraksts, ka ir pagājušas 69 dienas no 4. aprīļa (labāk zināms kā 4/20), kas ir zināms salikums noteiktu aprindu pārstāvjiem. Pirms pāris gadiem Masks bija vēlējies par 420 USD iegādāties visas Tesla akcijas, lai tā kļūtu par privātu kompāniju.

    Reklāma

    Šis viss noveda pie tā, ka 5. jūlija vakarā pēc Latvijas laika Tesla mājaslapas aksesuāru sadaļā parādījās sarkanie satīna šorti, kuru cena zīmīgi ir 69,420 USD, kas norādīta tieši tādā formātā. Šis notikums lika uzkārties mājaslapai un internetam, kā norāda avoti, tad, iespējams, jau pirmajās minūtēs tika iegādātas 30 000 vienības. Zīmīgi, ka to mugurpusē rakstīts “S3XY”, kas ir saistīts ar Īlona vēsturisko vēlmi no elektrisko auto modeļu nosaukumiem veidot vārdu “sex”. Tāpēc pirmie auto nosaukumi savulaik bija Model S un Model X, taču tad “E” vietā nāca Model 3, kurš tiek apspēlēts kā burts “E”, un tagad visam pievienojies Model Y.

    Avots: Tesla

    Mārketings ir perfekts, jo pārdot pavisam vienkāršu apģērba gabalu par gandrīz 70 USD jau ir sava veida māksla, un nenoliedzami kompānijai ir fani, bet ar Tesla logotipu apdrukātas drēbes bijis iespējams iegādāties jau kādu laiku iepriekš.

    AvotsTesla
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma