Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie “Samsung Galaxy Z Flip5” un “Galaxy Z Fold5” jau nonākuši pārdošanā Krievijā (papildināts)

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā, 26. jūlijā, “Samsung” prezentēja savas jaunās ierīces: “Galaxy Flip5” un “Galaxy Fold5” salokāmos viedtālruņus, “Galaxy Watch6” viedpulksteņus un “Galaxy Tab S9” planšetdatoru sēriju, ko solīja palaist pārdošanā pēc divām nedēļām. Lai arī “Samsung”, reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, solīja tur pārtraukt darbību, izskatās, ka tā ir atsākta, jo abi jaunie salokāmie viedtālruņi jau nonākuši iepriekšpārdošanā Krievijā.

    Tapis zināms, ka vietējais mobilo sakaru operators MTS iepriekšpārdošanā piedāvā iegādāties “Galaxy Fold5” sākot no 190 990 rubļiem (ap 1890 eiro) un “Galaxy Flip5” no 110 000 rubļiem (ap 1090 eiro). Nopērkot “Galaxy Fold5”, MTS komplektā bez maksas piedāvā “Galaxy Watch5 Pro” viedpulksteni, ko “Samsung” prezentēja pērn. Savukārt, iegādājoties “Galaxy Flip5”, komplektā nāk “Galaxy Buds2 Pro” austiņas. Iepriekšpasūtīt jaunās “Samsung” ierīces iespējams virknē Krievijas internetveikalu, piemēram, “M.Video”, “Eldorado”, “Megafon” un pat “Samsung” autorizētajā veikalā 1galaxy.ru.

    Reklāma


    Būtiski, ka šī nav pirmā reize, kad “Samsung” jaunākās iekārtas Krievijā var iegādāties, neskatoties uz uzņēmuma lēmumu, pamest šīs valsts tirgu. Arī “Galaxy S23” viedtālruņu sērijas iepriekšpārdošana Krievijā tika uzsākta pēc to izziņošanas.

    Papildināts ar Samsung komentāru (02.08.2023): “Atsaucoties uz jau iepriekš sniegtajiem komentāriem, apstiprinām, ka “Samsung” ir apturējis jebkāda veida eksportu uz Krieviju, sākot ar mikroshēmām un beidzot ar viedtālruņiem un sadzīves elektroniku – šis lēmums nav ticis mainīts. Krievijā uzņēmuma ierīces Samsung oficiālajā mājas lapā iegādāties nav iespējams. Samsung, tāpat kā citi zīmoli, nevar nest atbildību par citām tirdzniecības vietām, kurās iespējams iegādāties Samsung un citus viedtālruņus. Kopš kara sākuma uzņēmums ir ziedojis vairāk kā 6 miljonus ASV dolāru humāniem pasākumiem Ukrainas reģionā, īpaši palīdzot bēgļiem. Baltijas tirgū viedtālruņiem Samsung Galaxy Flip un Samsung Galaxy Fold ir mainīts produkta nosaukums, no tā noņemot burtu Z.” – Līga Bite, Samsung korporatīvās komunikācijas vadītāja Baltijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    gunarros
    01.08.2023 10:48

    Tāpēc jau Latvijas mobilo sakaru operatori pārsvarā tirgo Ukrainai nedraudzīgo lielķīnīzeru un “hlamsūda” izstrādājumus. Piemēram mazās Ķīnas, t.i., Taivānas izstrādājumus ļoti reti tur var redzēt.

    trx450
    02.08.2023 01:05
    Reply to  gunarros

    Taivānā arī būs problēmas sameklēt Taivānas izstrādājumu

    Jānis
    01.08.2023 20:44

    vai tad to Z neizņēma no nosaukuma saistībā ar karu UA?

    Pēča
    09.08.2023 08:53

    Tikmēr eiropa gatavo nākamo sankciju paketi, kamēr krievi gardi smejas jo viss jau sen ir pārstrukturēts un dzīve nav apstājusies(gandrīz visus to pašus rietumu labumus var mierīgi dabūt, mazliet dārgāk, bet var)
    Piemēram:
    https://www.youtube.com/watch?v=JznnOP14qgo

    Ehh mūsdienu liekulīgā pasaule, kur uz papīra viss ir kartībā, bet realitātē neviens pat pirkstiņu neceļ jo baidās būt atsauce.

    Pēča
    09.08.2023 08:56
    Reply to  Pēča
    Biteme
    09.08.2023 09:06
    Reply to  Pēča

    Manuprāt, ierobežot eksportu uz Krieviju vajadzēja tikai militāra pielietojuma precēm, visam ko var iebāzt tankos un raķetēs. Visam pārējam vienkārši likt virsū kara nodokli, ko izmantot Ukrainas bēgļu atbalstam vai dot fondiem/organizācijām, kas palīdz Ukrainā cietušajiem. Pērc telefonu – eur10-50 pa virsu. Pērc auto – tūkstoši pa virsu, atkarībā no auto cenas. Jo šobrīd krievi tāpat pārmaksā, bet šī starpniecības peļņa nosēžas citās kabatās.

    Reklāma