Web Analytics
More
    Reklāma

    “LinkedIn” izstrādā MI palīgu, kas atvieglos pieteikšanos darbā

    Jaunākie raksti

    “Microsoft” piederošais “LinkedIn” seko līdzi tehnoloģiju attīstībai un integrē jaunākos risinājumus platformā, palīdzot gan darba devējiem, gan darba meklētājiem. Viens no svaigākajiem risinājumiem, pie kā uzņēmums šobrīd strādā, ir mākslīgā intelekta (MI) rīks “LinkedIn Couch”, kas palīdzēs gan sameklēt, gan pieteikties kārotajai vakancei.

    Norādīts, ka jaunais “LinkedIn” palīgs sniegs lietotājam palīdzīgu roku gan darbā pieteikšanās procesā, gan iemācīs un uzlabos noskatītajam amatam nepieciešamās prasmes, kā arī palīdzēs izveidot atbilstošu “LinkedIn” kontaktu sarakstu. Pagaidām daudz informācijas par jauno risinājumu nav, bet “LinkedIn” pārstāvji norāda, ka drīzumā uzņēmums dalīsies ar plašāku informāciju par jauno MI rīku.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka līdz šim “Microsoft” aktīvi integrējis MI čatbotus savos pakalpojumos. Viens no populārākajiem, protams, ir “Bing“, kas tika izlaists februāra sākumā līdz ar konkurentu “Google Bard“. Tāpat lietotāji MI robota iespējas var izmantot arī “Office” dokumentu ģenerēšanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma