Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple, iespējams, gatavo iPad planšetdatoru ar salokāmu ekrānu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple vēl nav izlaidis nevienu ierīci ar salokāmu ekrānu, tomēr tagad parādījušās jaunas baumās tieši par iPad planšetdatoru, kas saņemtu šādu risinājumu.

    Ir skaidrs, ka Apple nekur nesteidzas ar salokāma ekrāna viedierīču ražošanu un piedāvāšanu gala patērētājiem, pat ja pie tām tiek strādāts jau vairākus gadus. Jaunākā informācija liecina, ka šo produktu līniju papildinās lielāka izmēra iPad. Tā kā tos būs iespējams salocīt, tad ekrāna izmērs būs lielāks par šobrīd esošo 12.9 collu iPad Pro modeli.

    Jaunais modelis saņemtu jaunu izskatu un vieglu dizainu, kā arī tas būtu aprīkots ar oglekļa šķiedras statīvu. Apple salokāmā planšetdatora gadījumā tiktu lietots grāmatas salocīšanas princips, kādu piedāvā Samsung Galaxy Fold ierīces. Šāds dizains sniedz lielāku iekšējo ekrānu, bet aizņem mazāk vietas.

    Protams, šīs visas ir tikai baumas, bet, iespējams, ka tieši salokāmas iPad planšetdators varētu būt pirmais Apple produkts ar salokāmu ekrānu. Tam varētu sekot iPhone un Mac portatīvie datori. Tikmēr šajā laikā Samsung ir izziņojis jaunos Galaxy Fold5 un Flip5 salokāmo telefonu modeļuss.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma