Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon varēs ērtā veidā informēt klientus par bīstamu preču atgriešanu

    Jaunākie raksti

    Amazon lietotājiem ASV ir pieejama jauna funkcionalitāte, kas informēs par bīstamu un nedrošu preču atgriešanu. Lielākā ērtība būs tā, ka informācija būs tieši saistīta ar iegādātajām precēm.

    Interneta tirdzniecības gigants ikdienā itin bieži saskaras ar dažādu produktu atsaukumiem, kas saistīti ar to drošību. Līdz ar to jaunā iespēja spēj tieši uzrunāt katru Amazon pircēju, kā arī informācija ir sasaistīta ar konkrētajiem produktiem, kuri tikuši iegādāti. Amazon klientiem vairs nebūs pašiem jāmeklē informācija caur trešo pušu servisiem, bet tā būs pieejama pircēja profilā.

    Reklāma

    Jaunā sadaļa sauksies “Your Recalls and Product Safety Alerts”, kas būs savienota ar pasūtījumu sadaļu. Informācija par iespējamo preču drošību un atgriešanu tiks nosūtīta e-pastā. Kad pircējs to atvērs un uzklikšķinās uz atbilstošās adreses, viņš tiks nogādāts mājaslapā, kurā būs apkopota informācija par potenciālajiem riskiem, un ko darīt šādā gadījumā.

    Jauno pakalpojumu Amazon piedāvā izmantot arī citiem trešo pušu pārdevējiem, taču tā vismaz pagaidām darbosies tikai Amerikas tirgum. Līdz ar to, ja prece iegādāta ārpus tās, šī drošības kontrole un pakalpojums nebūs īsti noderīgs, jo katrā valstī un reģionā preču drošības standarti un atgriešanas politika atšķiras.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma