Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iOS 17 Beta vēl nenorāda par iespēju lejupielādēt lietotnes ārpus App Store

    Jaunākie raksti

    Pirms Apple izstrādātāju konferences pietiekami daudz tika baumots, ka nākamā iPhone operētājsistēma ļaus ielādēt lietotnes ārpus Apple App Store. Jau vairāk nekā nedēļu ir pieejama iOS 17 Beta versija, bet pagaidām par šādu iespēju nekas neliecina.

    Lielākoties šādas izmaiņas saistītas ar Eiropas Savienības plāniem ierobežot Apple monopola stāvokli, lietotnes ļaujot instalēt vienīgi caur savu lietotņu veikalu App Store. Tāpēc mūsu pusē tas būtu jāļauj arī citos veidos. Kā šobrīd norāda Apple, tad viņi ir ciešā saziņā ar Eiropas Savienības iestādēm, lai risinātu šo jautājumu.

    Reklāma


    Tāpat Apple vēlas klientiem sniegt pašu labāko un ērtāko servisu, kas šobrīd ļauj nogaidīt ar šīm izmaiņām. Protams, iOS 17 Beta vēl ir tikai testa režīmā, un tā nav oficiāli pieejama, tāpēc uzņēmums varētu slēpt šo iespēju. Saprotams, ka Apple plānos ir pēc iespējas mazāk afišēt šo iespēju neizmantot App Store, ja tas tiešām stāsies spēkā Eiropas Savienībā. Jā, šīs izmaiņas skartu tikai tās valstis, kurās tiešām būs jāveic šie ierobežojumi.

    Tāpat sagaidāms, ka Apple šo procesu arī nepadarīs vieglu, norādot uz iespēju izmantot App Store. Iespējams, ka iOS 17 ļaus instalēt lietotnes ārpus App Store, bet tas varētu tikt izzņots ļoti neitrāli, lai neradītu lieku ažiotāžu.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma