Web Analytics
More
    Reklāma

    “The Witcher” videospēļu sērija kļuvusi par vienu no pārdotākajām pasaulē

    Jaunākie raksti

    Videospēļu izstrādātājs CD Projekt Red atklājis, ka spēļu sērija “The Witcher” kļuvusi par vienu no populārākajām pasaulē, pārsniedzot 75 miljonu kopiju skaitu.

    Ja kopējais pārdoto spēļu skaits ir vairāk nekā 75 miljoni, tad par 50 miljoniem vien ir atbildīga “The Witcher 3: Wild Hunt” daļa. Šie skaitļi “The Witcher” spēles padara par vienu no pasaulē populārākajām un veiksmīgākajām videospēļu franšīzēm. Piemēram, “The Witcher 3” pārdošanas apjomi ir līdzīgi tādām spēlēm, kā “Mario Kart 8 Deluxe” un “Red Dead Redemption 2“, kas tikušas pārdotas vairāk nekā 53 miljonus reižu.

    Reklāma

    Paredzams, ka “The Witcher” videospēļu pārdošanas apjomi tuvākajos gados varētu augt, jo CD Projekt Red plānos ir izlaist gan jau esošo spēļu papildinājumus un uzlabojumus, kā arī notiek darbs pie jaunas triloģijas. Tāpat uz veiksmi norāda Netflix radītais seriāls, kas tieši saistīts ar šo videospēli. Tam jau tiek plānota piektā sezona, kaut gan uz ekrāniem vēl nav nonākusi pat ceturtā.

    Tikai jācer, ka atjaunotās “The Witcher” spēles nesagaidīs “Cyberpunk 2077” liktenis, saistībā ar nekvalitatīvo videospēles palaišanu. Taču domāju, ka CD Projekt Red ir mācījies no šīs pieredzes, lai neuzkāptu uz tā paša grābekļa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ciba
    06.06.2023 12:10

    It īpaši pēc Cyberpunk jebkāda ažiotāžā pret jebko kas vēl nav taustāms, apskatīts un pārbaudīts ir pilnīga nulle. Citējot Kartmanu- iepriekšpasūtot viss ko tu dabū ir krāns mutē.

    REALAIS
    06.06.2023 13:08

    Ja neesi pārliecināts par spēli kā tādu, tad nepērc pre-order.
    Es cyberpunkam taisīju Pre-order, salīdzinoši veiksmīgi izspēlēju jau uzreiz, laika gaitā lietas salaboja un izspēlēju arī 2.reizi, tagad ar Expansion būs jāizspēlē arī 3.reizi.

    Preorderoju Hogwarts Legacy un viss bumbās, preorderoju Diablo 4 un viss bumbās, tā kā nevajag mālēt velnu tik melnu. Ja spēle interesē ļoti jau saknē, tad arī sākuma problēmas var pagaidīt, kad salabo.

    digitalk
    07.06.2023 04:40
    Reply to  REALAIS

    exactly! +1

    bobis
    10.06.2023 22:46

    Cyberpank tas pats kas starwars knights of the old republic, hobo bandu kari ar stimulatoriem un cipiem galva, tikai bez sithiem, dzedajiem un citplanetiesiem.

    Reklāma