Web Analytics
More
    Reklāma

    Spēle The Witcher: Monster Slayer mobilajās ierīcēs nonāks 21. jūlijā

    Jaunākie raksti

    Slavenais seriāls un uz tā balstītā videospēle The Witcher jau mazāk nekā pēc mēneša, 21. jūlijā, saņems īpašu mobilās spēles versiju, kas būs pieejama gan iOS, gan Android ierīcēs.

    Spēles pamatdarbībā tiks izmantotas papildinātās realitātes iespējas, ļaujot telefona ekrānā cīnīties ar dažādiem briesmoņiem. Darbības principu var salīdzināt ar tādām populārām spēlēm kā Pokemon Go, kurā lietotājiem nepieciešams staigāt apkārt, ķert pokemonus vai cīnīties ar citiem. Šī spēle tieši šajā laikā svin savu piecu gadu jubileju, un acīmredzami ir iemantojusi lielu popularitāti cilvēku vidū. The Witcher: Monster Slayer mobilajā spēlē lietotājam būs nepieciešams vai nu spiest uz ekrāna vai pa to slidināt savu pirkstu, lai cīnītos ar dažādiem spēles tēliem.

    Reklāma

    Tāpat, lai to padarītu nedaudz interesantāku, tiks piedāvāti dažādi uzdevumi, kas saistīti ar plašāk zināmajām datorspēles un seriāla versijām. Pagaidām gan nav pieejama plašāka informācija par šiem izaicinājumiem. 21. jūlijā spēle nonāks pie Android un iOS lietotājiem, un tieši pirmajā dienā Android spēles versijas lietotāji saņems īpašu zobenu kā spēles ieroci, kas gan nebūs pieejams iPhone lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    07.07.2021 09:34

    Cik nu viņi var taisīt tās spēles, tāpat neviena tāda tipa spēle nekad nesasniegs pat mazu daļiņu no popularitātes, ko dabūja pokemon go. Visādi tur Witcheri, Hariji Potteri (ko izstrādāja tie paši pokemon go čaļi) utt., nekad nebūs tik populari.
    Hajpa vilciens ir sen aizbraucis.

    Oskars
    07.07.2021 15:50

    Sen vairs netiek izstradata normala spele kura netiek iekaseta nauda. Lai cik butu specigs speletajs, paceltu spejas utt., lai tiktu kur talak tiek pieprasits, iegadaties kadu no papildinajumiem un lidz nakamam limenim. Zhel ka izstradatajus par to nenjem prieksa neviena no iestadem.

    Reklāma