Web Analytics
More
    Reklāma

    “SIXT” kāpina apgrozījumu par 25% un sasniedz 7000 automašīnas Baltijā

    Jaunākie raksti

    SIA “TRANSPORTENT” koncerns jeb “SIXT” franšīzes partneris Baltijā 2022. gadā nostiprinājis vadošās tirgus pozīcijas pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un īstermiņa auto nomas tirgū, sasniedzot konsolidēto apgrozījumu 47,4 miljonu eiro apmērā, kas ir par 25% vairāk nekā 2021. gadā. Pateicoties izaugsmei visos grupas uzņēmumos, konsolidētā peļņa 2022. gadā sasniedza 2,5 miljonus eiro.

    “Latvijā “SIXT” ir stabils tirgus līderis, savukārt Lietuvā un Igaunijā – uzņēmums turpina strauju izaugsmi īstermiņa un ilgtermiņa auto nomas segmentā, apkalpojot vairāk nekā 7000 automašīnu. Lai stiprinātu līdera pozīcijas Baltijā kā starptautisks mobilitātes pakalpojumu sniedzējs, aizvadītajā gadā tika ieviests arī jauns automašīnu abonēšanas pakalpojums “SIXT+”. Tas ir stratēģisks solis uzņēmuma sniegto auto nomas un pilna servisa auto līzinga pakalpojumu klāstā, kas nodrošina iespēju privātpersonām, kā arī maziem un vidējiem uzņēmumiem abonēt automašīnu, neuzņemoties ilgtermiņa saistības,” norāda Arnis Jaudzems, “SIXT” vadītājs Baltijas valstīs.

    Reklāma

    “SIXT” nepārtraukti plāno un iegulda resursus arī ilgtspējas attīstībā, īpašu uzmanību veltot ietekmei uz vidi, sociālajai atbildībai un korporatīvajai pārvaldībai. Tostarp, lai samazinātu autotransporta radīto emisiju apjomu uzņēmuma autoparks ik gadu tiek palielināts gan ar hibrīdauto, gan elektroauto. Koncerna iegādāto elektroauto īpatsvars sasniedza 6% (2021. gadā – 2%) no visiem 2022. gada jaunajiem automobiļiem ilgtermiņa un īstermiņa nomas segmentos.

    Aizvadītajā gadā “SIXT” turpināja attīstīt esošās IT sistēmas, koncentrējoties uz klientu apkalpošanas kvalitāti un procesu efektivizāciju, kā arī klientiem piemērotu pakalpojumu un risinājumu ieviešanu tirgū, tai skaitā bezkontakta auto nomas ieviešanā. Neapstājoties pie sasniegtā, “SIXT” turpinās ieguldīt IT risinājumu izpētē un izstrādē, lai paaugstinātu savu tirgus konkurētspēju.

    Koncerna neatņemama sastāvdaļa ir iesaiste arī vairākos labdarības projektos, tai skaitā Regine Sixt labdarības fondā “Drying Little Tears”. Baltijā 2022. gadā ziedoti 86 tūkstoši eiro sabiedriskā labuma organizācijām, kas sniedz atbalstu bērniem un Ukrainas karā cietušajiem. Labdarības ietvaros sniegts atbalsts arī ar transporta nodrošinājuma un šoferu servisa pakalpojumiem.

    SIA “Transporent” koncernā ietilpst SIA “Transporent” kā mātes sabiedrība, kam 100% pieder meitas sabiedrības SIA “Transporent auto noma” (Latvija), SIA “Transporent.com” (Latvija), SIA “Transporent Property” (Latvija), OU “Transporent”  (Igaunija), UAB “Transporent” (Lietuva), kā arī SIA “Transporent Property” 100% piederoša meitas sabiedrība SIA “Easy Park”(Latvija).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma