Web Analytics
More
    Reklāma

    “Discord” lielākai daļai lietotāju liks atjaunināt savu lietotājvārdu

    Jaunākie raksti

    Lietotne “Discord” lietotāju skaita ziņā turpina strauji augt, un saistībā ar to uzņēmums nācis klajā ar būtiskiem jaunumiem. Tuvāko nedēļu laikā lielākajai daļai “Discord” lietotāju būs obligāti jāatjaunina savs lietotājvārds. Uzņēmums norāda, ka jauno izmaiņu rezultātā būs vieglāk atšķirt lietotājus.

    Līdz šim, lai vieglāk atšķirtu lietotājus ar identisku lietotājvārdu, tiem galā tika pievienots četrciparu tags. Ja lieto “Discord”, noteikti to būsi ievērojis. Taču jauno izmaiņu ietvaros lielākai daļai lietotāju tiks piešķirts jauns unikāls burtciparu lietotājvārds ar simbolu “@” priekšā. “Discord” norāda, ka lietotāji varēs izvēlēties arī neunikālu lietotājvārdu, kas ietver speciālās rakstzīmes, emocijikonas u.c. simbolus. Vienlaikus lietotājus joprojām būs iespējams atrast arī pēc vecā lietotājvārda.

    Reklāma

    Avots: Discord

    Uzņēmums informē, ka “tuvāko nedēļu laikā” lietotāji varēs pakāpeniski sākt atjaunināt savus lietotājvārdus, un paziņojums par to parādīsies arī pašā lietotnē. Būtiski, ka prioritāte tiks dota “Discord” “veterāniem” jeb tiem, kuri lietotni izmanto senāk. Tas nozīmē – jo ilgāk izmanto “Discord”, jo ātrāk tiksi pie iespējas izvēlēties savu jauno lietotājvārdu.

    Kursors.lv tagad ir savs Discord serveris – pievienojies sarunām par tehnoloģijām

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lietotajs
    05.05.2023 12:42

    Forši, kaut kādi skalperi atkal izķers visus usernames un pārējiem paliks kaut kādi Lietotajs129052901-25 :D

    Krotow
    08.05.2023 09:48

    Sukulenti būs izdomājuši jaunu biznesa plānu. Nobloķēt lietotāja vārdus bez kodiem un pēc tam tos tirgot pa lielu ciparu. Par šo pienāktos ar sirpi pa bumbām.

    Reklāma