Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas uzņēmums “iPhone Photography School” gada pirmajā ceturksnī sasniedzis rekordlielu apgrozījumu – 4 miljonus dolāru

    Jaunākie raksti

    2023. gada pirmajā ceturksnī Latvijas uzņēmums SIA IPS Media, kas plašāk pazīstams ar zīmolu “iPhone Photography School”, ir sasniedzis relordlielu apgrozījumu – 4,07 miljonu dolāru. Kopumā pārdoti 65,224 apmācību kursi visā pasaulē.

    “iPhone Photography School” šobrīd piedāvā sešus apmācību kursus cilvēkiem, kuri vēlas veiksmīgāk izmantot savu “iPhone” tālruni, lai radītu kvalitatīvas bildes, kas līdzinās ar profesionālu foto tehniku uzņemtiem kadriem.

    Reklāma

    “iPhone Photography School” kā hobiju 2012. gada vasarā sāka Emils Pakarklis. Redzot pieprasījumu un potenciālu, 2015. gada vasarā tapa oficiāls uzņēmums. Tas astoņu gadu laikā ir kļuvis par kompāniju, kas strādā visā pasaulē. 2022. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 7,42 miljoni dolāru.

    “Ceļš ir bijis garš un grūts. Tagad – pēc 10 gadu darba – beidzot varu teikt, ka iet labāk. Šobrīd uzņēmumam ir lieliska komanda. Esam ieplānojuši ievērojamu attīstības lēcienu tieši šogad – gribam sasniegt 20 miljonu dolāru apgrozījumu. Taču tehnoloģijas nemitīgi attīstās un ne brīdi nevaram palikt uz vietas. Varētu pat teikt, ka mums visu laiku ir pašiem sevi jāizaicina, lai radītu aizvien efektīvākus risinājumus. Mēģinām integrēt mākslīgo intelektu un dot iespēju lietotājiem tikt pie lieliska rezultāta ar maksimāli vienkāršākā veidā,” saka “iPhone Photography School” izveidotājs un radošais direktors Emils Pakarklis.

    “iPhone Photography School” šobrīd ir vairāk kā 410 000 maksājoši klienti visā pasaulē. Uzņēmumam ir 35 darbinieki, kuri strādā attālināti no dažādām pasaules valstīm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Name*
    28.04.2023 18:37

    Pirmajā teikumā. rekordlieli ierakstīti kā relordlielu.

    qws
    29.04.2023 00:07

    šis tomēr jauki, ka latviešiem ir izdevies kādu kumosu no lielā digitālā naudas pīrāga nokost. Daudz darba iegulkdīts, daudz jāturpina darīt, bet vismaz sāk rubļi labi ripot

    Biteme
    29.04.2023 10:44
    Reply to  qws

    Vai tad viņu galvenais tirgus ir Krievija?

    Reklāma