Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify pārtrauks savas Clubhouse alternatīvas Spotify Live darbību

    Jaunākie raksti

    Kad vēl Covid pandēmijas laikā strauji auga Clubhouse popularitāte, kurā cilvēkiem iespējams runāties attālināti un tiešsaistē, Spotify iegādājās līdzīgu servisu Greenroom. Pēc tam tika izveidota atsevišķa lietotne Spotify Live, kuras darbība drīz tiks pārtraukta.

    Pēc Spotify veiktajām analīzēm atklājies, ka interese pēc atsevišķas lietotnes ir ļoti zema. Šis ir bijis eksperimenta laiks, lai pārbaudītu šo jauno Spotify servisu šādā veidā, tomēr tas nenozīmē, ka tiešsaistes audio sarunu funkcionalitāte pazudīs pavisam. Spotify Live funkcionalitāte jau ir integrēta galvenajā Spotify lietotnē, un pagaidām tā arī paliks.

    Reklāma

    Kā norāda mūzikas straumēšanas serviss, tad šobrīd ļoti daudz mākslinieku izmanto šo funkcionalitāti, lai komunicētu ar saviem faniem. Tieši uz šo veidu Spotify koncentrēsies nākotnē, ļaujot mūziķiem un klausītājiem vairāk komunicēt un mijiedarboties savā starpā. Spotify iegādādājās Greenroom 2021. gadā par 62 miljoniem dolāru, un sākumā mēģināja reklamēt programmu ar dažādiem iknedēļas šoviem, tomēr tā arī nekad nekļuva populāra.

    Vai jūs izmantojiet Spotify Live, Twitter Spaces vai Clubhouse?

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    patrictietis
    06.04.2023 11:11

    Oi, jau biju aizmirsis par Clubhouse :)
    Kaut kā pēdējā laikā vispār nedzird vairs par to.
    Twitter Live arī pēdējā laikā mazāk paliek…

    Reklāma