Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotne Clubhouse mainīs savu darbības principu

    Jaunākie raksti

    Nezinu, vai jums kaut ko vēl izsaka lietotnes nosaukums Clubhouse, jo arī mēs Kursorā pagājušajā gadā lecām iekšā šajā trakumā, tomēr izskatās, ka serviss pamazām tuvojas eksistences beigām.

    Tomēr Clubhouse negatavojas pavisam izbeigt darbību, bet gan mainīt tās principu, jo funkcionalitāte tiks papildināta ar jaunu iespēju, kas būs grupu jeb kā to dēvēs lietotnē – houses – veidošana. Tādējādi tiks sniegta iespēja apvienoties domubiedriem, un šajās grupās attiecīgi veidot istabas, kurās cilvēki var pievienoties, klausīties citu viedoklī un izteikt savējo. Joprojām tiks saglabātas arī publiskās klausīšanās vietas, bet uzsvars būs uz jaunajām grupām.

    Reklāma

    Tas darīts tāpēc, ka nekontrolējami daudz publisko grupu tomēr nesniedz rezultātu, ka klausītāji var tieši atrast savām interesēm nepieciešamo saturu, bet var nākties pievienoties vairākām grupām, līdz izdodas atrast sev atbilstošo. Tāpat tas varētu būt vēl viens solis, lai atdzīvinātu Clubhouse popularitāti, jo šī gada septiņos mēnešos tā lejupielādēta vien 4,2 miljonus reižu, kamēr 2021. gada periodā tie bija 29,4 miljoni.

    Jaunā funkcionalitāte man atgādina Twitter Communities iespēju, kur arī var veidot interesentu grupas, lai šajā cilvēku sastāvā dalītos ar saistošajiem tematiem. Redzēs, kā Clubhouse izdosies integrēt jaunās izmaiņas un piesaistīt jaunu lietotāju birumu, tāpēc lietotne šobrīd meklē interesentus testēšanai.

    Kad bija jūsu pēdējais Clubhouse apmeklējums?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    16.08.2022 13:42

    Vismaz pirms pusgada. Tur nav, ko darīt/klausīties.

    Reklāma