Web Analytics
More
    Reklāma

    Lauksaimniecības tehnikas ražotāji izmanto “Farming Simulator”, lai reklamētu savu tehniku

    Jaunākie raksti

    Nav jaunums, ka dažādi zīmoli izmanto videospēles, lai popularizētu un reklamētu savu produkciju. To izdevies panākt arī “Farming Simulator“, kuru tagad savu produktu reklamēšanai izmanto dažādi lauksaimniecības tehnikas zīmoli.

    Ja iepriekš ar jaunu lauksaimniecības tehniku varēja iepazīties dažādās izstādes vai caur drukātiem paziņojumiem, tad tagad ir pienācis vizualizācijas laiks, kad tos var redzēt digitālajā vidē. Proti, simulācijas videospēlē “Farming Simulator”. Kā norāda spēles izstrādātāji, tad tās pirmsākumos viņiem pašiem ir nācies uzrunāt dažādus zīmolus, bet tagad ir pienācis laiks, kad pat ir jāizvēlas, kurus publicēt spēlē.

    Reklāma

    Giants, kas ir “Farming Simulator” izstādātāji, tagad saņem simtiem piedāvājumu spēlē publicēt dažādus traktorus, harvesterus, treilerus, sējmašīnas un citas tehnikas vienības. Daļa ražotāju savas jaunās tehnikas izlaišanu pielāgo spēles jaunumiem. Piemēram, uzņēmums Göweil veica savu produktu atjaunošanu reizē ar spēles atjauninājumiem, kas arī parādījās spēlē.

    Tas, kas “Farming Simulator” šobrīd padara tik pievilcīgu šiem lauksaimniecības tehnikas zīmoliem ir tās reālisms. Ir iespējams ļoti precīzi attēlot īstos produktus digitālajā dzīvē, kas kalpo par simulāciju un ērtu veidu, kā tos iepazīt. Kā norāda spēles veidotāji, tad spēlētāji jau šobrīd apspriež dažādas tehnikas īpašības, kas noteikti ir tas, ko vēlas šie ražotāji. Spēlē izmantojamas ap 500 dažādām tehnikas vienībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andrejs
    29.03.2023 12:23

    Tad jau šim bija jābūt bez maksas :D

    Raimonds
    03.04.2023 20:09

    Ražotāji arī sponsorē un uztur savas profesionālās Farming Simulatora “e-sporta” komandas, kuras ņem pirmās vietas Farmingsimulātora lokālajos un pasaules čempionātos ;)

    Reklāma