Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei izziņo izturīgu viedpulksteņa modeli Watch Ultimate

    Jaunākie raksti

    Šajā nedēļā ir pienākuši jaunumi no Huawei, un izskatās, ka zīmolam ir izdevies izveidot nopietnu un izturīgu viedpulksteni Huawei Watch Ultimate. Gribētos teikt, ka šis varētu būt nosacīts konkurents Apple Watch Ultra modelim.

    Huawei Watch Ultimate dizains būs vēl robustāks un izturīgāks, salīdzinot ar citu modeli – GT 3 Pro. Tas būs aprīkots ar 1.5 collu lielu Amoled apaļo ekrānu, atbalstot no 1 līdz 60Hz atsvaidzi. Lielajā korpusā būs iebūvēta 530mAh liela baterija, kas ikdienas lietošanas režīmā varētu darboties pat divas nedēļas, bet aktīvā lietošanā līdz astoņām dienām.

    Reklāma

    Ļoti ērta būs iespēja viedpulksteni uzlādēt ar Qi standarta bezvadu uzlādi, kā arī komplektā būs pieejams lādētājs. Pilnu bateriju varēs uzlādēt vienas stundas laikā. Protams, Watch Ultimate ir aprīkots ar ierastajiem sensoriem, kas nolasa pulsu, skābekļa daudzumu asinīs un elektrokardiogrammu. Tomēr viens no lielākajiem ieguvumiem būs izturīgais korpuss, kas saņēmis 10ATM un 100m ieniršanas dziļuma atbalstu. Līdz ar to šis viedpulkstenis varētu būt noderīgs arī nopietniem nirējiem.

    Ir padomāts par cilvēkiem, kuri daudz atrodas ārā un nodarbojas ar aktīvu atpūtu un pārgājieniem, kā arī kalnā kāpšanu. Precīzu atrašanos kartē nodrošinās divu frekvenču GNSS pozicionēšanas sistēma. Huawei Watch Ultimate korpuss būs veidots uz cirkonija bāzes, bet ekrāna apmales būs no keramikas.

    Jaunā Watch Ultimate cena būs 800 vai 940 EUR, balstoties uz aproces dizainu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gatis
    25.03.2023 21:28

    10 ATM = waterproof: suitable for surface swimming and snorkeling, not scuba diving.

    Ivis
    27.03.2023 08:58

    Par cirkonija korpusu nav kļūda? Cirkonijs ir samērā mīkst metāls.

    27.03.2023 09:58
    Reply to  Ivis

    cirkonija sakausējums. “The zirconium and titanium based Liquidmetal alloy”.

    x_faili
    27.03.2023 15:47

    Nav saprotama “kursors” pozīcija – kādēļ tik aktīvi ģenerē ziņas par šo ķīniešu spiegu dzelžiem, nemaz nepieminot, ka Android tiem vairs nespīd (un maz ticams, ka vispār būs pieejams)? p.s. bet, ja jau ķīnieši (nebrīnīšos, ja arī pat kremlis!) apmaksā propagandu – tad jau slavas dziesmas neapsīks.

    Reklāma