Web Analytics
More
    Reklāma

    Oficiāli izziņotas otrās paaudzes Nothing Ear (2) bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Mūsu podkāstā iepriekš bijām runājuši par gaidāmajiem jaunajiem produktiem no Nothing, un tagad oficiāli izziņotas otrās paaudzes bezvadu austiņas Nothing Ear (2), kas sola dažādus uzlabojumus.

    Kaut arī tīri vizuāli otrās paaudzes austiņas ir ļoti līdzīgas pirmajai paaudzei, gandrīz visas izmaiņas būs iekšējas un tehniskas. Pirmais jaunums būs pilnvērtīga pieskārienu vadību, ko nodrošinās auss kājiņas saspiešana, ļaujot pārvaldīt mūzikas atskaņošanu un zvanu pieņemšanu.

    Reklāma


    Skaņas kvalitāti uzlabos jauni 11.6mm dinamiskie draiveri, kas nodrošinās spilgtākas augsto frekvenču skaņas, kā arī dziļākus un maigākus basus. Skaņas dzidrumu nodrošinās jaunais divu kambaru dizains. Neskatoties uz šiem tehniskajiem uzlabojumiem, lietotāji varēs pielāgot skanējumu saviem personīgajiem ieskatiem.

    To varēs izdarīt Nothing X lietotnē Android un iOS platformās. Lietotne ļaus veikt dažādus testus, lai izveidotu vislabāko skanējuma ekvalaizeri. Nothing Ear (2) atbalstīs Hi-Res Audio formātu. Uzlabojumus saņēmusi aktīvā trokšņu slāpēšana, kas tagad piedāvās līdz 40dB skaļuma samazinājumu. Par to rūpēsies gan mākslīgā intelekta trokšņu slāpēšanas algoritms, gan trīs uz āru vērstie mikrofoni.

    Bezvadu austiņas Nothing Ear (2) bez trokšņu slāpēšanas darbosies aptuveni sešas stundas, bet ar ieslēgtu režīmu četras stundas. Jaunā modeļa cena Eiropā būs 149 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kārlis
    24.03.2023 12:45

    Nu cik var barot cilvēkiem tās austiņas ar silikona uzgaļiem. Nevienam lāga tās nepatīk-svīst, lec ārā, utt. Uztaisist beidzot ko līdzvērtīgu airpods 3rd gen.

    Rudolfs
    24.03.2023 12:55
    Reply to  Kārlis

    Man ir aizdomas, kas tie, kam patīk silikona uzgaļi, teiks to pašu par plastmasīgajiem airpods.

    Čiekurs
    24.03.2023 13:02
    Reply to  Kārlis

    Samsung Buds Live arī ir bez silikoniem. Pats lietoju, citiem iesaku. Iet jau trešo gadu, šobrīd maksā kapeikas (60-70€). Bez gļukiem saprot arī iOS.

    (Samsung tagad sūtiet man kko par labo atsauksmi, ko neviens neprasīja!)

    Jānis Bukovskis
    26.03.2023 17:42
    Reply to  Čiekurs

    Arī lietoju galaxy buds live – neko citu negribu vietā :D

    Ignāts
    25.03.2023 00:05

    Varu tikai apstiprināt Kārļa teikto. Man īsti nekad nav ausīs turējušās austiņas ar silikona uzgaļiem un AirPods Pro arī nekāds izņēmums. Parastie Airpods (visas 3 paaudzes) bijušas absolūti lieliskas.

    Kārlis
    25.03.2023 00:42

    Tas process, kad ieliec to silikonu ausī un pagriez tā kā “ieskrūvētu”- iegriez ausī, lai viņas kārtīgi turētos, jau vien liekas nedabīgs process. Ja gribi lai labi turās tad “jāieskrūvē” tā kārtīgi. Tajā pašā laikā Airpods3rdGen, vienkārši ieliec un turās uz urrā. Neesmu Apple fanboy, jo pašam ir G-Pixel un airpodus lietoju ar to, jo labākas bezsilikona austiņas priekš Android uz to brīdi nebija. Pat šādā kombinācijā zvaniem un mūzikai der lieliski. Es tikai gribētu lai arī Androidiem būtu kāds tikpat labas alternatīvas.

    Kārlis
    25.03.2023 00:44
    Reply to  Kārlis

    …un 1. paaudzes Airpodi man arī ir noteikti tīkamāki par silikona

    xs1
    24.03.2023 14:07
    Reply to  Kārlis

    Ko Tu te lej – tās pašas Sennheiser momentum 3 ne īsti just var, ne kas tur svīst un nekad nav bijušas problēmas ar izkrišanu.

    Jānis
    27.03.2023 11:19
    Reply to  Kārlis

    Varbūt tomēr ir laiks saprast! Ka Tavs viedoklis nav visiem. Ne velti šī tipa austiņas ir tik populāras.
    Es arī par sevi varu teikt – man patīk kā vienas, tā otras. Ikdienā lietoju gan airport 2, gan Pro 2 un abas liekas labs, nekrīt ārā un nesvīst. Katram sava ķermeņa īpatnības. Un vispār daudziem tiem, kuriem krīt ārā varbūt vajag pamainīt uzgaļus ar atbilstošāku izmēru.

    Unowme
    27.03.2023 12:31
    Reply to  Kārlis

    Man citi uzgaļi nekad nav turējušies ausī, silikons ir vienīgais, kas der perfekti. ALELUJA

    mmbds
    24.03.2023 15:22

    Jau gadus 10 kā meklēju in-ear austiņas kas nekristu ārā un neradītu diskomfortu…pagaidām nav izdevies tādas atrast, un izmēģināts ir daudz un dažādas…

    rudzu rikas
    25.03.2023 00:30
    Reply to  mmbds

    Nopirku pirmās in-ear bluetooth ausis. Lētucis Gembird FitEar-X200W pa 14eur. Pilnīgs sū*** – Protams, uzreiz bija skaidrs, ka nekas izcils tur nevar būt (man nevajag mūzikai, bet tīri tikai kādos brīžos paskatītos kaut ko no PC), bet nu ka būs tik štruntīgas nebiju domājis. Liekas super neērtas un vienai ausij kaut kas čirkst un vispār kaut kā knapi skan tā viena auss. Iespējams, brāķis. Tiem kam pieredze ar bluetooth ausīm, nav tak jābūt nekādai čirkstoņai? Bluetooth 5.0 ir, attālums no raidītāja (usb dongle) 2-3m max… A nu jā… vadība arī kaut kāda tizla, knapi pieskaries un kaut kas tur jau mainās. Laikam tāda veida ausis ir “na ļubiteļa” – izdot kaudzi naudas galīgi neredzu jēgas tādai retai izmantošanai kā man. Tad jau labāk nopirkt normālas/ērtas cita tipa ausis.

    Reklāma