Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music Classical serviss būs pieejams no 28. marta

    Jaunākie raksti

    Apple marta beigās izlaidīs gaidīto klasiskās mūzikas straumēšanas servisu Apple Music Classical.

    Par jaunu mūzikas straumēšanas servisu no Apple tika runāts jau no 2021. gada, kad uzņēmums iegādājās citu klasiskās mūzikas straumēšanas servisu Primephonic. Pēc šī pirkuma bija noprotams, ko vēlas darīt Apple, taču īsti nav skaidrs mērķis izlaist atsevišķu lietotni, nevis papildināt esošo Apple Music servisu.

    Jaunā lietotne būs pieejama no 28. marta, un šobrīd to ir iespējams atzīmēt gaidīšanas režīmā Apple App Store. Kā norāda uzņēmums, tad Apple Music Classical būs lielākais klasiskās mūzikas katalogs ar vairāk nekā pieciem miljoniem skaņdarbu. Tajā būs pieejams gan pasaulē zināmo klasiķu darbi, gan arī vairāki tūkstoši ekskluzīvu albumu.

    Apple mērķis ar jauno lietotni ir ļaut ērti atrast dažādus komponistus, skaņdarbus, diriģentus, kā arī speciālus ierakstus. Uzsvars tiks liks uz atskaņošanas kvalitāti, kas nodrošinās gan Hi-Res Lossless, gan telpisko skanējumu (angliski spatial audio). Jaunais straumēšanas serviss būs pieejams Apple Music abonentiem bez papildu maksas.

    Apple Music Classical lietotne būs pieejama vienīgi iPhone viedtālruņiem, un netiks veidota speciāla iPad versija. Sagaidāms, ka vēlāk varētu tikt izlaista mobilā lietotne Android operētājsistēmai. Straumēšanas serviss nebūs pieejams Ķīnā, Japānā, Korejā un Taivānā.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ciba
    14.03.2023 13:16

    Piekomentēšu ka itkā nesen izlaistais Apple Music windows klients ir uz nolemtā UWB būvēts struņķis kuru pat īsti normāli nevar, protams, pie abroigēniem Baltijā dabūt.
    Bibliotēka arī nekāda, kāda man jēga no visādiem FLAC līmēņa brīnumiem ja visi albūmi ir kaut kādi remāsteri un deluksi ar pārsvarā drausmīgu kompresiju.
    Tas kā žigulim liet Motul sintētiku cerībā ka ātrāk ripos.
    Priekš tik liela kantora pieeja sūds.

    Reklāma