Web Analytics
More
    Reklāma

    Pavasarī varētu būt pieejams dzeltens iPhone 14

    Jaunākie raksti

    Sekojot pagājušā gada tendencei, iespējams, ka šajā pavasarī ieraudzīsim jaunas krāsas iPhone 14 modeļus. Proti, tā būs pavasarīgi dzeltenā krāsa.

    Baumas ziņo, ka pavisam drīz varētu tikt izziņoti jaunas krāsa iPhone modeļi, lai atsvaidzinātu esošo krāsu gammu, kā arī no jauna aktualizētu Apple jaunāko viedtālruni. Pagājušajā gadā līdzīga situācija pēc telefonu izlaišanas notika ar iPhone 13 Pro modeļiem, kas saņēma zaļas krāsas izskatu.

    Šoreiz kārta varētu būt lētākajiem iPhone 14 un iPhone 14 Plus modeļiem, saņemot košāku un gadalaikam atbilstošāku dzelteno krāsu. Šis tonis gan nav bijis pārāk populārs, jo to savulaik saņēma nu jau nebūtībā esošais iPhone 5C modelis, kā arī 2018. gadā izdotais iPhone XR. Domāju, ka šis vairāk kalpo kā labs mārketinga triks, lai atgādinātu par saviem produktiem aptuveni pusgadu pēc to izlaišanas.

    Vēsturiski Apple šādi iepazīstinājis ar saucamajiem RED sērijas produktiem, bet pēdējos gados tie vairs nav tik aktuāli vai arī tiek izziņoti jau pie pirmās produkta prezentācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    06.03.2023 15:08

    Beidzot iemesls atjaunināt savu iPhone: said no one ever

    Last edited 1 year ago by Usinss
    Zefīrs
    06.03.2023 16:43

    Kas tas par kameras izvirzījumu profila skatā ?

    ASDF
    07.03.2023 23:43

    Tieši tas, ko visa pasaule gaidīja!

    Last edited 1 year ago by ASDF
    Reklāma