Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iegādājas klasiskās mūzikas straumēšanas servisu Primephonic

    Jaunākie raksti

    Augusta beigas uzņēmumā Apple iezīmējas ar klasiskās mūzikas krātuves papildinājumu, iegādājoties līdz šim noteikto lietotāju aprindās zināmu klasiskās mūzikas straumēšanas servisu Primephonic.

    Tas darīts ar mērķi, lai uzlabotu esošo klasiskās mūzikas piedāvājumu, kā arī iespējas iegūt īpašos Primephonic atskaņošanas sarakstus un arī meklēšanas iespējas, balstoties uz autoru un repertuāru. Acīmredzot Apple vēlas uzlabot tieši šī mūzikas žanra klausīšanās iespējas saviem lietotājiem, kā arī norāda Primephonic dibinātājs Tomas Stefens (Thomas Steffens), ka viņa mērķis, radot savu straumēšanas servisu, bija saglabāt klasiskās mūzikas vērtību, pieejamību un popularitāti arī mūsdienās. Ar pievienošanos Apple, tagad būs krietni vieglāk sasniegt vairāku miljonu klausītāju lielu auditoriju.

    Reklāma

    Primephonic serviss savu darbību beigs pēc nedēļas – 7. septembrī, vairs neļaujot reģistrēties jauniem lietotājiem, bet esošie abonenti saņems apmaksātu sešu mēnešu Apple Music pieeju. Kā ziņo uzņēmums, tad nākamajā gadā tiks izlaists jauns Apple Music Classical serviss un lietotne, kas pārņems labāko no Primephonic – interfeisu, pielāgojot to pēc Apple ieskatiem. Līdz ar to gaidāms kaut kas jauns mūzikas jomā, taču jau šobrīd parastajā Apple Music servisā var baudīt vairākus simtus klasiskās mūzikas albumus ar Spatial Audio iespēju.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma