Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft” rīkos pasākumu, kurā atklās, kā mākslīgais intelekts ietekmēs darba nākotni

    Jaunākie raksti

    Aptuveni pirms mēneša “Microsoft” iepazīstināja ar jauno meklētāja “Bing” versiju, kurā integrēts mākslīgā intelekta (AI) čatbots. Šādā veidā uzņēmums arī uzskatāmi parādījis, kā AI ietekmēs un transformēs informācijas meklēšanu internetā. Tagad uzņēmums ir gatavs pastāstīt plašāk par to, kā šī tehnoloģija mainīs mūsu dzīves, tāpēc izziņojis marta pasākumu “Future of Work with AI”, kurā fokusēsies uz darba pienākumu transformāciju.

    Pasākums paredzēts 16. martā 11:00 pēc vietējā laika. Tiesa, pašreiz nav zināms nekas konkrēts, ko “Microsoft” šajā prezentācijā varētu parādīt. Taču kā parasti baumots ir krietni daudz, un gan jau kaut kas no tā visa parādīsies pasākumā. Piemēram, klīst runas, ka “Microsoft” varētu iepazīstināt ar jaunām “Microsoft 365” pakalpojumu versijām, piemēram, “Outlook” un “Word”, kurās integrēts mākslīgais intelekts. Attiecīgi “Outlook” varētu izmantot AI, lai uzlabotu meklēšanas rezultātus un ieteiktu e-pasta atbildes, savukārt “Word” šī tehnoloģija varētu sniegt rakstīšanas ieteikumus.

    Reklāma

    Mākslīgā intelekta integrēšana arvien jaunos “Microsoft” pakalpojumos nav nekas pārsteidzošs. Uzņēmums jau labu laiku pilnveido attālināto sapulču risinājumu “Teams” iestrādājot tajā AI funkcijas. Tāpat “Microsoft” jau gadiem ilgi investējis “ChatGPT” izstrādātājā “OpenAI” un nesen arī paziņoja par papildus 10 miljardu lielām investīcijām šajā uzņēmumā. Visi šie “Microsoft” risinājumi, kuros integrēts AI, transformēs arī strādājošo pienākumus un ietekmēs darba ikdienu, par ko “Future of Work with AI” pasākumā uzņēmums noteikti pastāstīs vairāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    08.03.2023 19:35

    Nu nav taču tā mākslīgā intelekta, nav. Bez dzīvu neironu smadzeņu klātbūtnes, kurās nepārtraukti norisinās sinopšu noārdīšanās un jaunu veidošanās, tas nav iespējams. Tas būs viskautkas, ko vien vēlaties, tikai ne intelekts. Viss, šodien tā sauktais AI ir tikai talantīgi uzrakstītu programmu iespēja izmantot milzīgus datu masīvus un salīdzināt tajās esošo informāciju, un dot atbildi, balstoties uz jau zināmiem iepriekšējiem pieņēmumiem.vai spriedumiem.

    Eerks
    10.03.2023 11:02

    Lai tas viņu mākslīgais internets vismaz sāk ar MS Office 20 gadu laikā neizlaboto gļuku izlabošanu.

    Reklāma