Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 15 varētu saņemt lielāku operatīvo atmiņu

    Jaunākie raksti

    Parādījušās baumas, ka nākamie iPhone 15 sērijas modeļi varētu saņemt lielāku operatīvo atmiņu, proti, 8GB, kas vēl vairāk uzlabotu telefonu ātrdarbību un iespēju darboties vairākām lietotnēm vienlaicīgi.

    Izsenis zināms, ka Apple iPhone viedtālruņiem ir pietiekami mazas operatīvās atmiņas, salīdzinot ar citiem viedtālruņu flagmaņu konkurentiem. Šobrīd jaudīgākie iPhone 14 Pro modeļi ir aprīkoti ar 6GB operatīvo atmiņu, un tāda tā ir jau no 2020. gada, kad iznāca iPhone 12 Pro modelis. Arī klasiskais iPhone 14 modelis saņēmis 6GB RAM, bet vēl gadu iepriekš tie bija 4GB.

    Sagaidāms, ka nākamie iPhone 15 Pro modeļi būs aprīkoti ar 8GB operatīvo atmiņu, bet klasiskie iPhone 15 joprojām saņems 6GB RAM. Vienīgi šie modeļi varētu darboties ar ātrāku LPDDR5 operatīvo atmiņu, kāda ir pieejama iPhone 14 Pro modeļos. Tiek runāts vēl par citiem ātrdarbības uzlabojumiem, taču netiek minēts kādiem. Prātā vienīgi nāk jauni procesori, bet iPhone 15 gadījumā tie varētu būt jau esošie A16 Bionic, bet Pro modeļi saņemtu jauno A17 Bionic.

    Kā ierasts, nākamie iPhone 15 modeļi no Apple tiks prezentēti rudens sākumā – septembrī, ja vien pasaulē nenotiks kādas neparedzētas globālās krīzes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alberts Kviesis
    04.05.2023 23:56

    Tad jau tāds iPhone 14S vien būs. Par pilnvērtību 15-to šādus uzlabojumus nosaukt nevar. A17, RAM +2GB un type-C. Kur redzams kaut kāds reāls ieguvums tipiskam sistēmas lietotājam ar atvilktnēs esošajiem lightning iPhone kabeļiem?

    Kursors.lv
    05.05.2023 07:26

    Sagaidīsim ierīces prezentāciju rudenī un tad arī būs skaidrs vai tur ir vēl kaut kas jauns bez pogām un spec bump.

    Reklāma