Web Analytics
More
    Reklāma

    Vairāk nekā miljons interesentu gaida iespēju izmēģināt jauno “Bing” versiju

    Jaunākie raksti

    Nedēļas sākumā, 7. februārī, “Microsoft” prezentēja savu jauno meklēšanas pakalpojuma “Bing” versiju, kurā integrēts mākslīgais intelekts, konkrētāk, jaunās paaudzes “ChatGPT”, kas balstās uz GPT-4 AI modeli. Kā jau bija sagaidāms, tas radīja plašu interesi, un daudzi vēlējās redzēt, ko “Bing” kopdarbā ar mākslīgo intelektu spēj paveikt. Ņemot vērā lielo interesi, izveidojušās arī palielas rindas, un būs jāpagaida, lai pilnvērtīgi izmēģinātu jauno risinājumu.

    “Microsoft” informē, ka pirmo 48 stundu laikā kopš “Bing” jaunās versijas palaišanas rindā uz tā izmēģināšanu pieteikušies vairāk nekā miljons interesentu. Lietotājiem būs iespēja iegūt agrīnu piekļuvi risinājumam un pilnīgu priekšstatu, kā darbojas jaunais, uz AI balstītais “Bing”. Plašo interesi pierāda arī “Bing” lietotnes lejupielāžu skaits ASV, kas vismaz “App Store” palielinājies par 10 reizēm. Ja tomēr nevēlies gaidīt rindā, “Microsoft” norāda, ka ikvienam iespējams izmēģināt jauno “Bing” versiju, taču jāņem vērā, ka pieejams ļoti ierobežots funkciju klāsts.

    Reklāma

    Šobrīd daudzi lielie tehnoloģiju giganti parāda, ko spēj mākslīgā intelekta jomā. Tāpēc vienlaikus “Microsoft” prezentācijai “Google” nāca klajā ar AI čatbotu “Bard“, kas sastāda konkurenci “OpenAI” rīkam “ChatGPT”. Tas izveidots uz valodas modeļa (Language Model for Dialogue Applications – LaMDA) platformas, pie kā “Google” strādā pēdējos pāris gadus. Arī “Bard” pie lietotājiem nonāk pakāpeniski, taču pirmās atsauksmes liecina, ka tas neesot pārāk precīzs un sniedz kļūdainas atbildes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    11.02.2023 15:57

    Vareja ja nu noradit link ka tikt pie bing izmeginasanas. Nevis tikai copy paste tulkotaja.
    https://www.bing.com/new

    Last edited 1 year ago by Oskars
    V70
    11.02.2023 16:06
    Reply to  Oskars

    True

    geksis
    12.02.2023 18:07

    un ar ko atšķirsies vecā un jaunā meklētāja rezultāts, ja tas miljons to vien tik meklē, kā lejupielādēt google chrome :D

    Reklāma