Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter Blue abonements ļaus rakstīt 4000 rakstzīmes garus “tvītus”

    Jaunākie raksti

    Pēc tam, kad Īlons Masks iegādājies Twitter, acīmredzami notiek veidi, lai sociālais tīkls ģenerētu lielākus ieņēmumus. Viens no piemēriem ir iespēja Twitter Blue abonentiem veidot krietni garākus ierakstus ar 4000 rakstzīmēm.

    Jau iepriekš tika baumots, ka varētu tikt pagarināts viena “tvīta” garums, taču tā ir īstā Twitter esence, rakstot īsas un kodolīgas ziņas. Pagaidām garos penterus varēs rakstīt tie Twitter Blue abonementi, kuri atrodas ASV. Papildu tam šie abonētāji var iegūt zilo atzīmi pie profila, kā arī iespēju pievienot garus video. Viens no praktiskajiem ieguvumiem garajiem ierakstiem ir tas, ka tie spēs aizstāt pavedienu ierakstus, kas ir populāri Twitter.

    Reklāma

    Tāpat jārēķinās, ka pārlūkojot sociālo tīklu no viedtāļruņa, būs nepieciešams aktīvi ritināt ekrānu, lai izlasītu visu 4000 zīmju ierakstu. Tāpēc Twitter šiem ierakstiem neatrādīs visas liekās iespejas, bet tikai konkrēto tekstu. Daļēji šī iespēja izteikties ar garākām domām varētu konkurēt ar Facebook un Mastodon ierakstiem. Ikviens Twitter lietotājs varēs komentēt un dalīties ar šiem ierakstiem.

    Šobrīd aptuveni 290 tūkstoši lietotāju pasaulē ir abonējuši Twitter Blue servisu, no kuriem 180 tūkstoši atrodas ASV, kas ir visai mazs skaits. Īlona Maska mērķis ir iegūt pusi no Twitter ieņēmumi, pateicoties abonētājiem, taču pagaidām līdz tam vēl tāls ceļš ejams. Twitter Blue mēneša abonēšanas maksa ir 8 dolāri, bet vienreizējā gada maksa 84 dolāri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma