Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks ievieš skaidrību par “Twitter Blue” plānu un profilu verifikāciju

    Jaunākie raksti

    Nesen ziņojām par to, ka “Twitter” ar Īlonu Masku priekšgalā varētu palielināt abonementa “Twitter Blue” mēneša maksu no 5 līdz 20 dolāriem, iekļaujot šajā pakalpojumā vairākas jaunas iespējas, tostarp profila verifikāciju. Daudzi lietotāji par šo bija sašutuši, uz ko Masks atbildēja, ka “Twitter” nevar izdzīvot tikai ar ieņēmumiem no reklāmdevējiem un piedāvāja jaunu cenu par abonementu – 8 dolārus.

    Vakar Masks apstiprināja, ka “Twitter Blue” abonementa maksa turpmāk būs 8 dolāri mēnesī. Šī cena attieksies uz lietotājiem ASV, citur tā var atšķirties.

    Tāpat jaunais “Twitter” saimnieks norādījis, ka šajā abonementā pievieno jaunas priekšrocības. Bez profila verifikācijas lietotāji arī redzēs mazāk reklāmu, varēs publicēt garākus audio un video ierakstus un citus labumus. Masks uzskata, ka šī iespēja ir būtiska, lai platformā samazinātu surogātpasta daudzumu.

    Jāpiezīmē, ka līdz šim “Twitter Blue” piedāvājis tādas iespējas kā atsaukt vai rediģēt ierakstus (atsevišķās valstīs), nekādu reklāmu, iestatīt NFT kā savu profila attēlu u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma