Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” profila verifikācija turpmāk varētu būt dārgs prieks

    Jaunākie raksti

    Turpinot ieviest nākamās lielās izmaiņas “Twitter”, tā vadītājs Īlons Masks nolēmis ķerties pie profilu verifikācijas. Labu laiku nebija nekas dzirdēts par to, vai profilu joprojām iespējams verificēt un saņemt šo zilo emblēmu. Tagad “Twitter” jaunais saimnieks paziņojis, ka profila verifikācija kļūs par maksas iespēju, kas tiks iekļauta “Twitter Blue” abonementā, kura cena drīzumā tika pacelta vairākas reizes.

    Ja vēl šobrīd “Twitter Blue” abonements maksā 4,99 USD mēnesī, tad, iespējams, jau drīzumā tā cena tiks paaugstināta līdz 19,99 USD mēnesī. Šajā abonementā līdztekus jau esošajām tiks iekļautas vēl papildus pāris iespējas, ieskaitot profila verificēšana. Tiem lietotājiem, kuriem ir verificēts profils, būs 90 dienas laika, lai abonētu “Twitter Blue” un paturētu šo zilo nozīmīti. Pretējā gadījumā lietotājs zaudēs verificēta profila statusu. Daudzi cilvēki ar šo lēmumu, protams, nav mierā.

    Reklāma

    Masks arī it kā esot norādījis, ka, ja vajadzīgās izmaiņas netiks ieviestas līdz 7. novembrim, atlaidīs tos “Twitter” darbiniekus, kuri ir atbildīgi par šo projektu.

    Jāpiezīmē, ka “Twitter Blue” abonements plašākam lietotāju skaitam kļuva pieejams gandrīz pirms gada. Tas piedāvā dažādas papildus iespējas, piemēram, iespēju saglabāt ierakstus, rediģēt savus tvītus, atsevišķu saturu skatīt bez reklāmām u.c. Masks arī cer panākt to, ka ieņēmumi no abonementiem sastādīs pusi no “Twitter” kopējiem ienākumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    01.11.2022 14:39

    Te varētu noderēt tas Dali Dali pakalpojums

    Usinss
    01.11.2022 17:28

    Cik jautri lasīt, ka publiski draud ar atlaišanu, ja nerealizēs projektu. Mobings pilnā plaukumā. Un visiem pajāt. Tas taču Tesla tēti, real life ironman utt. Klauns….

    Biteme
    01.11.2022 18:09
    Reply to  Usinss

    Viss ir nieki, jo 23.g. beigās sola (atkal) kibertraku (beidzot). Bet tas nav droši.

    digitalk
    01.11.2022 19:15
    Reply to  Usinss

    “Cik jautri lasīt” tavas muļķības. publiski neviens neko nav teicis un informācija par atlaišanu parādās tikai The Verge, nekādu citu avotu, nekāda apstiprinājuma. tāpēc arī visiem ir pajāt par žurnālistu baumām.

    Rudolfs
    03.11.2022 09:12
    Reply to  digitalk

    Šodien arī šķiet muļķības?

    digitalk
    03.11.2022 09:15
    Reply to  Rudolfs

    a kas šodien? Verge norādījis baumu avotu?

    Last edited 1 year ago by digitalk
    Rudolfs
    03.11.2022 16:35
    Reply to  digitalk

    Šodien jau daudz avoti. Tik spekulē par precīziem cipariem. Draud gandrīz ar pusi.

    digitalk
    03.11.2022 16:48
    Reply to  Rudolfs

    neizvairies no atbildes. avotu uz publisku paziņojumu par to darbinieku atlaišanu 7. novembrī, kuri ir atbildīgi par “Twitter Blue” izmaiņu ieviešanu. tieši par to bija Usinss klaunāde.

    ziņas par štatu samazināšanu bija arī agrāk.

    Lisijs
    02.11.2022 18:54
    Reply to  Usinss

    Kad tu, tramvajā pirdēj, izdarīsi kaut simto daļu no tā, ko ir izdarījis Masks tad arī varēsi viņu saukt par klaunu !

    Reklāma