Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter viena ieraksta zīmju skaits varētu tikt palielināts līdz 4000

    Jaunākie raksti

    Diezgan lielas izmaiņas gaidāmas Twitter lietotnē, jo viena ieraksta zīmju skaits tiks palielināts līdz 4000, bet iepriekš tās bijušas tikai 280 zīmes. Tiesa, zinot, ka pēc Īlona Maska iegādes sociālo tīklu pārņem daudzas izmaiņas, šī informācija varētu izrādīties nepatiesa.

    Kāds lietotājs Twitter platformā pašam Maskam uzdeva jautājumu, vai baumas par 4000 zīmju skaitu tvītā ir patiesas vai nē, un jaunais īpašnieks atbildēja ar vienkāršu “Jā”. Pagaidām gan nav pieejama plašāka informācija, taču iepriekšējās ziņas un paša Īlona ieraksti liecināja, ka šādas izmaiņas varētu stāties spēkā. Lielākoties tas ļautu vienā ierakstā paust domu, kas šobrīd tiek izvērsta vairākos ierakstos un saucamajos pavedienos (angliski thread).

    Reklāma

    Twitter sākumā domu bija iespējams izteikt vien 140 zīmju ierakstā. 2017. gadā tas tika dubultots līdz 280 zīmēm, kas bija liels pavērsiens un ir daļa no sociālā tīkla ideoloģijas. Pēc manām domām, vairāk nekā desmit reižu lielāks atļauto zīmju skaits liktu pazust īstajam Twitter šarmam domu izteikt ļoti koncentrēti.

    Sākot no šīs pirmdienas, Twitter lietotāji atkal var iegādāties “Blue” verifikācijas abonementu savam profilam. Tas ļaus labot ierakstus un augšupielādēt augstākas kvalitātes video, kā arī citas funkcionālās iespējas. Interesanti, ka iPhone lietotāju Twitter abonementa cena būs par 30% augstāka, lai gala lietotājs segtu App Store komisijas maksu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davix
    13.12.2022 11:04

    Vai tāpēc, ka Tramps nevar kodolīgi noformulēt savu domu?

    Biteme
    13.12.2022 11:11
    Reply to  davix

    Kā lai ieraksta MAGA garo variantu ar patiešām lielu (garu) Great?

    Cauraudzis
    13.12.2022 11:34

    Tieši ierobežotais zīmju skaits ir iemesls, kāpēc līdz šim nelietoju šo “peidžera stila” saziņas platformu. Cilvēkiem, kas prot rakstīt un lasīt, ar 280 zīmēm ir krietni par maz, ja vien ziņā nav jānokomunicē kaut kas triviāls kā – spīd saule, gribas ēst, atkal pirmdiena, mani besī, atlajst saimu…

    Tītars
    13.12.2022 18:26
    Reply to  Cauraudzis

    Nu negribu lasīt es Tavu garo ziņu. 2022 uzmanības deficīts dara savu.

    digitalk
    13.12.2022 23:11
    Reply to  Tītars

    un tāpēc, ka ziņu nevar uzrakstīt normāli, tā tiek pārpludināta ar kādiem padsmit heštagiem, lai tā kļūtu pavisam nelasāma.

    Krotow
    26.12.2022 17:24

    Šaubos vai tā ir laba doma. Twitter bija domāts īsziņas nodošanai un tādam tam arī bija japaliek.

    Reklāma