Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks grib “Twitter” pārvērst par maksājumu platformu

    Jaunākie raksti

    Kopš Īlons Masks kļuvis par “Twitter” īpašnieku, uzņēmumam neiet visai spoži. Esam jau rakstījuši par to, ka platformu aktīvi pamet gan reklāmdevēji, gan lietotāji. Lai kaut kā izrāptos no bedres, “Twitter” ar Masku priekšgalā aktīvi meklē jaunus ienākumu avotus. Viens no tādiem interesantiem bija tirgot izsolēs lietotājvārdus. Taču visu šo laiku Masku nav likusi mierā viena ķecerīga doma – integrēt “Twitter” maksājumu sistēmu un padarīt to par platformu, kurā var veikt arī norēķinus. Šķiet, ka šajā jomā tiks sperts solis uz priekšu.

    Parādījušies jauni pierādījumi tam, ka Masks vēlas, lai “Twitter” būtu kaut kas vairāk par parastu sociālo tīklu un pildītu arī maksājumu platformas funkcijas, konkurējot, piemēram, ar “Apple Pay” un “PayPal”.

    Reklāma

    Novembrī, tiekoties ar “Twitter” reklāmdevējiem, Īlons Masks izklāstīja savus plānus par ienākšanu maksājumu tirgū. Viņš ierosināja, ka lietotājiem šajā platformā būtu iespējams arī pārskaitīt naudu citiem lietotājiem un veikt citas finanšu darbības. Kopš tā laika par šiem plāniem plašāka informācija nebija izskanējusi. Taču tagad radušies pierādījumi, ka “Twitter” pie šīs idejas tomēr aktīvi strādā.

    Saskaņā ar “Financial Times” informāciju “Twitter” ir pieteicies nepieciešamajām licencēm, lai kļūtu par maksājumu platformu ASV. Ziņojumā arī teikts, ka “Twitter” produktu pārvaldības direktore Estere Krauforda strādājusi pie jaunā pakalpojuma izveides. Tāpat norādīts, ka Īlons Masks vēlas “Twitter” pārvērst par “everything app” jeb lietotni kas sniedz visu – sākot no ziņapmaiņas līdz maksājumiem un tirdzniecībai. Protams, līdz šim mērķim vēl tāls ceļš ejams, un tad jau redzēs, vai Maskam vispār kaut kas izdosies.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dindāls
    01.02.2023 11:15

    Es vēlos pārvērst fekālijas dimantos, “bez spiediena” metodē.
    Taisam rakstu par to?

    Krotow
    01.02.2023 11:35
    Reply to  Dindāls

    Bez spiediena sanāks tikai pacientu brutāli uzšķēržot.

    aaa
    01.02.2023 11:54

    Otrais teikums par “platformu aktīvi pamet gan reklāmdevēji” ir dršana, jo ar reklāmdevējiem viss viņiem kārtībā

    oppo
    01.02.2023 12:12

    no kurienes tev informācija, ka netaisas?

    VIESTURS
    16.02.2023 12:09

    Flokijs stundas laikā visu salaidis dēlī. Tvnet arī raksta to pašu- droši ar Maski ir pilnīgi cauri. Flokijs neko nevar.

    Janis
    01.02.2023 16:42

    Šitie kaut ko sagrābsta no ārzemju portāliem un tik drukā!

    Reklāma