Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” nākotnē varētu būt integrēta sava maksājumu sistēma

    Jaunākie raksti

    Neskatoties uz visai skaudro situāciju reklāmu biznesā, kas sliktākajā gadījumā var iedzīt uzņēmumu bankrotā, Īlonam Maskam ir lielas ambīcijas attiecībā uz “Twitter” attīstību. Ar jaunākajām savām iecerēm viņš dalījies pirms pāris dienām, sakot, ka platformā nākotnē varētu būt integrēta sava maksājumu sistēma.

    Katrā ziņā kaut kas pilnīgi jauns tas nebūtu. Pērn “Twitter” tika ieviesta funkcija “Tip Jar“, kas ļauj satura veidotājiem nosūtīt dzeramnaudu. Taču šīs funkcijas darbībai nepieciešams savienojums ar trešās puses maksājumu apstrādātāju. Pēc Maska redzējuma, iespējams, “Twitter” šajā ziņā nemaz nevajag trešo pušu pakalpojumus un pats uzņēmums var nodrošināt maksājumu apstrādi, integrējot platformā norēķinu sistēmu.

    Reklāma

    Īlons Masks arī atklājis, ka labi iedomājas situāciju – lietotāji varēs savienot savus bankas kontus ar “Twitter” un nosūtīt naudu viens otram. Tāpat viņš ierosinājis, ka jāiespējo monetizācija, kas mudinātu satura veidotājus veidot bagātīgāku saturu “Twitter”. Miljardieris ar saviem izteikumiem gājis arī vēl tālāk, pieļaujot domu, ka lietotāji no “Twitter” varētu izņemt naudu, kā arī uzņēmums varētu piedāvāt savas debetkartes un kredītkartes. Tas “Twitter” pat pietuvinātu bankas statusam. Protams, šobrīd tas lielākoties ir ideju līmenī, un laiks rādīs, vai un kas no tā visa tiks īstenots.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    User
    13.11.2022 12:14

    Kas nogāja greizi, ka sociālie tīkli kļuva par tirgus plačiem? Google attēlu meklētājā produktu izvietošana, Instagramā ir shopping sadaļa un produktu atpazīšana/izvietošana, TikTok Ķīnas versijā ir veikals un maksājumi, Facebook arī daudz neatpaliek no tirgus plača. Publika grib kaķu bildes un video skatīties, nevis iepirkties un maksāt Twiterī :D

    Kursors.lv
    13.11.2022 14:47
    Reply to  User

    Nauda kaut kā ir jāpelna. Nevar taču visu laiku dedzināt investoru naudu.

    Reklāma