Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter aizliedz trešo pušu lietotnes, turpmāk būs jālieto tikai Twitter oficiālās lietotnes

    Jaunākie raksti

    Aizvakar jau informējām, ka vairākām populārām trešo pušu veidotām Twitter lietotnēm ir problēmas piekļūt tvītu informācijai un tās nevar korekti darboties. No Twitter vai El Musko puses vairākas dienas nebija absolūti nekādas komunikācijas par notiekošo.

    Tomēr acīgi ļaudis ir pamanījuši, ka vakar veikti labojumi Twitter izstrādātāju līgumā un tie liecina par to, ka nu varam pavisam aizmirst par trešo pušu izstrādātāju veidotām Twitter lietotnēm. Līgumā tiešā tekstā pateikts, ka nu ir liegts veidot un izplatīt Twitter oficiālajām lietotnēm līdzīgus servisus vai produktus. Un kā tu domā, vai par to publiski kaut pušplēstu vārdu ir izteicies oficiālais Twitter izstrādātāju konts vai pats kapteinis El Musko?

    Reklāma

    Īsti pārsteidzošs šis gājiens gan nav, jo Twitter finansiāli iet ļoti, ļoti slikti. Tik slikti kā vēl nekad. Par 40% ir samazinājušies ieņēmumi no reklāmām, kopš Twitter nopirka El Musko. Uzņēmuma vērtība šajā laikā ir samazinājusies par 4 miljardiem ASV dolāru un Twitter ir parādā 12.5 miljardus (!!!) dolāru. Procentu maksājumi par šo finansējumu vien ir 300 miljoni dolāru. Situācija ir tik drūma, ka atlikušie darbinieki uz darbu nes paši savu tualetes papīru. Tik lielisks vadītājs ir El Musko!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    On-Off
    20.01.2023 16:59

    Par Space Karen rakstīs grāmatās, kā nevajag īstenot pārmaiņu vadību.

    Krotow
    20.01.2023 17:00

    El Musko, LOL.

    Andris
    20.01.2023 17:35
    WoW
    20.01.2023 20:31

    Par ko bija raksts? Par El Musko?
    Kapēc tāds hate?

    Reklāma