Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunās AirPods austiņas varētu tikt izlaistas ne agrāk kā 2024. gadā

    Jaunākie raksti

    Nesen jau rakstījām par “Apple” iespējamiem plāniem izlaist budžetam draudzīgākās “AirPods Lite“, kas konkurētu ar lētākām bezvadu austiņām. Taču, visticamāk, šogad tās tirgū vēl nenonāks. Par šo vairāk zina teikt pazīstamais analītiķis Ming-Chi Kuo, kurš informē, ka “Apple” strādā pie atjaunotas “AirPods Max” versijas, kā arī 99 USD vērtām “AirPods Lite” austiņām, kuras tirgū varētu parādīties ne agrāk par 2024. gadu.

    Kuo ir jau otrais analītiķis, kurš saka, ka “Apple” strādā pie lētākām “AirPods” austiņām, kuras varētu saukties “AirPods Lite”. Prognozēts, ka ierīces vērtība svārstītos ap 99 USD. Šobrīd lētākais “Apple” austiņu modelis ir “AirPods 2”, kas pieejams par ap 129 ASV dolāriem.

    Kuo arī prognozē, ka “Apple”, iespējams, piedāvās atjaunotu “AirPods Max” versiju. Pagaidām nav skaidrs, kādas būtu lielākās izmaiņas, taču katrā ziņā tas būtu pirmais “AirPods Max” atjauninājums kopš to izlaišanas 2020. gada decembrī.

    Analītiķis norāda, ka jaunās “AirPods Lite” pircēji var gaidīt ne agrāk par 2024. gada otro pusi vai 2025. gada sākumu. Par to, kad “AirPods Max” atjaunotā versija varētu parādīties tirgū, vēl ziņu nav. Tas, savukārt, nozīmē, ka šogad “Apple”, visticamāk, nepriecēs ar lieliem jaunumiem austiņu segmentā.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma