Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple”, iespējams, gatavo lētākas “AirPods” bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Tirgū pašlaik pieejami vairāki “Apple” austiņu modeļi sākot no “AirPods 2” līdz “AirPods Max”. Pati kādu laiku lietoju “AirPods Pro 2” un varu atzīt, ka austiņas ir kvalitatīvas un sniedz lielisku skanējumu. Lai arī “AirPods” ir populāras un pircēju iecienītas, tas nav nekāds lētais prieks, kas daudziem ir būtisks iemesls izvēlēties konkurentu ražojumu. Saskaņā ar analītiķa Džefa Pu teikto, “Apple” pašreiz strādā pie “AirPods Lite”, kas būs budžetam draudzīgākas un konkurēs ar lētākām bezvadu austiņām.

    Neskatoties uz to, ka “Apple” austiņas ir iecienīts produkts, Džefs Pu prognozē, ka šogad pieprasījums pēc tām kritīsies. Viņa ieskatā, “AirPods” sūtījumu apjoms samazināsies no 73 miljoniem vienību 2022. gadā līdz 63 miljoniem 2023. gadā. Daļēji pie tā varētu būt vainojams salīdzinoši mazāks pieprasījums pēc “AirPods 3”, kā arī iespējamība, ka “Apple” šogad neizlaidīs jaunas “AirPods” austiņas.

    Reklāma


    Ņemot vērā situāciju austiņu tirgū, analītiķis apgalvo, ka “Apple” jau kādu laiku strādā pie “AirPods Lite” bezvadu austiņām. Šobrīd nekas daudz par šo produktu nav zināms, ieskaitot funkcijas un izskatu. Taču Džefs Pu apgalvo, ka tās tiks piedāvātas par salīdzinoši zemāku cenu, lai konkurētu ar lētākām austiņām. Cena šeit varētu variēt 100 līdz 130 USD robežās.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma