Web Analytics
More
    Reklāma

    IKEA VINDSTYRKA būšot jauns un lēts gaisa kvalitātes mērītājs

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka IKEA pavisam drīz izziņos jaunu un pieejamas cenas gaisa kvalitātes mērītāju IKEA VINDSTYRKA. Šis gan nebūs salīdzinoši dārgo Aranet vai LMT Elpo konkurents, bet IKEA VINDSTYRKA spēšot mērīt vien PM2.5 daļiņu piesātinājumu gaisā.

    IKEA VINDSTYRKA gaisa kvalitātes mērītājs spēšot sadarboties ar IKEA STARKVIND gaisa tīrītāju un DIRIGERA viedās mājas vārteju, lai automātiski slēgtu iekšā vai ārā STARKVIND gaisa filtru. DIRIGERA viedās mājas vārteja maksā 60 eiro.

    Reklāma

    IKEA DIRIGERA ļaus ērtāk ar vienu lietotni pārvaldīt visas mājas viedās ierīces. IKEA Home lietotne ļaus grupēt ierīces, lai, piemēram, vienlaikus ieslēgtu visu apgaismojumu istabā. IKEA DIRIGERA spēs sadarboties ar jau šobrīd nopērkamajiem TRÅDFRI sērijas produktiem. IKEA DIRIGERA vārtejai ir Wi-Fi, Zigbee un Thread savienojumi.

    IKEA DIRIGERA

    IKEA jau šobrīd ir VINDRIKTNING gaisa kvalitātes sensors, kas maksā 15 eiro. Sagaidāms, ka jaunais IKEA VINDSTYRKA gaisa kvalitātes sensors būs dārgāks, jo tam ir LCD ekrāns. Bet ne dikti dārgāks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Anna
    17.01.2023 12:01

    Kad ta viņš plānojās?

    Kursors.lv
    17.01.2023 12:09
    Reply to  Anna

    Pagaidām IKEA Latvijas internetveikalā šis produkts nav atrodams. Manā rīcībā arī nav informācijas, kad tas te parādīsies.

    Reklāma